2777
2789
عنوان

جهیزیه

284 بازدید | 29 پست

سلام دوستان با آرزوی خوشبختی برای همه می خواستم بدونم با 30 تومن میشه جهیزیه خوب خرید به جز یخچال و تلویزیون که دارم و اینکه چه مارکی خوبه ؟ و من فر گاز خیلی دوست دارم ولی مایکروفرهم خوبه موندم کدومو بگیرم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاز فردارو حتما بگیر وگرنه مثل من بعد سه سال دنبال گاز فردار میگردی

خودتو خیلی درگیر جزیات نکن من الان از خیلی چیزایی که خریدم پشیمونم مثل قیمت خیلی بالای ظروفای پذیراییم یکم با دقت و حواس جمع خرید کن و سعی کن مابقی پولت بمونه طلایی چیزی بخری باهاش یا بذاری بانک 

خواهرم با 25 تومن همه چی خرید سرویس چوب و یخچال و گاز و لباسشویی و ماکروفر دو تا فرش 9 متری شوهرش فقط تلویزیون و بوفه خرید

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

هر وسیله ای یه مارکی خوبه، جدا باید تحقیق کنی و البته قیمت هر کدوم رو هم با بودجه ت بسنجی ببینی کدومش واست بهتره.

با سی تومن باید اهم و مهم کنی و چیزای کم اهمیتتر رو فاکتور بگیری. اصلیا رو بگیر که تو چشمه خرده ریزا به مرور بعدا تکمیل میشه

آره میشه عزیزم. اگه میتونی وسایل برقیو ظرفاتو از بانه بگیر خیلی ارزونه. برای سرویس چوبتم حتما برو تولیدی کلی سفارش بده اینجوری هم خوشگل تره هم ارزون تر. بیشترم وسایلی بگیر که به چشم بیاد وکاربردی باشه

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜