2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

ماکروفر واسه گرم کردن غذا واقعا جز واجباته من از فر اصلا استفاده نمی کنم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
خواهرم با 25 تومن همه چی خرید سرویس چوب و یخچال و گاز و لباسشویی و ماکروفر دو تا فرش 9 متری شوهرش فق ...

ما آخه تهران نیستیم ، تهران ارزونتره به نسبت و اینکه مبلمانش چقد شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خرده ریز بیخود نخر که اصلا به چشم نمیاد. ی لیست تهیه کن، برو بازار و قیمت مارکای مختلفو که با سلیقت جور هست بنویس. برای ۲۵ میلیونشم برنامه بنویس، چون آخراش ی چیزایی یادت میاد و یا نیاز به خرید تزئینی پیدا میکنی. ایشالا. خوشبخت بشی

اونوقت با ماکروفر میشه کیک درست کرد 

اره من با پلوپز درست میکنم پلوپز چندکاره هام خیلی مصرفی من هر روز نیم ساعته باهاش برنج دم می کنم فرصت برنج دم گذاشتن تو قابلمرو ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ماکروفر به تنهایی نمیشه

یه اون هم بخر

چون بعضی چیزا رو تو ماکروفر نمیتونی بپزی و به فر نیازداری

میتونی اون اخوان بخری که ایرانیه و زیر ۱ تومنه

جارو سامسونگ بخری ۵۰۰ تومن

با ۳۰ چیزای خوبی میتونی بخری

اضافات رو حذف کن

اخوان گاز فرش خوبه ؟

من آون خریدم

خوبه مثه فر دیگه

ولی خب مثلمن مارکای فرانسه و ایتالیا اپشن بیشتری دارن

شاید اگه فرانسویشو برداری که ۲ ۳ تومنه میتونی ماکروفر نگیری 

چون اپشن بخ زدایی هم دارن

ما آخه تهران نیستیم ، تهران ارزونتره به نسبت و اینکه مبلمانش چقد شد؟

یخچال 5 تومن لباسشویی 2 تومن فرش 2 تاش 3 تومن سرویس چوبش کلا (مبلمان و تخت و پاتختی و اینه) 6 تومن سرویس قابلمه چدن 700 تومن سرویس چینی 500 تومن گاز 1 تومن ماکروفر 1 تومن پرده 1 تومن وسایل برقی مثل اتو چرخ گوشت ابمیگیر و پلوپز و زودپز و مخلوط کن جاروبرقی 2 تومن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاز رومیزی و ماکروفر بگیر

خوب اگه اجاره باشه خونش ک نمیشه رومیزی بگیره🤔🤔

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
یخچال 5 تومن لباسشویی 2 تومن فرش 2 تاش 3 تومن سرویس چوبش کلا (مبلمان و تخت و پاتختی و اینه) 6 تومن س ...

فرش ۳ تومن ؟🤔🤔🤔 چه خوب 

مال من ۷ تومن شد البته دستباف بود

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
فرش ۳ تومن ؟🤔🤔🤔 چه خوب  مال من ۷ تومن شد البته دستباف بود

ماشینی 1/5 بیشتر نمیشه 9 متریش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشینی 1/5 بیشتر نمیشه 9 متریش 

اوهوم نه من دوتا ۶ متری خریدیم دستباف ۷ تومن شد بیچاره بابام😔