خودتو سبک نکن خودتو ب بیخیالی بزن تا خود بیاد سمتت
فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتو سبک نکن خودتو ب بیخیالی بزن تا خود بیاد سمتت
خودش بیاد
فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
پشیمون شدن که خود منم الان پشیمون شدمه نمیخام ادامه بدم ولی حتی همین رو هم جواب نداده که گفتم تموم ک ...
ولش کن بدرک که جواب نداده. همچین آدم بیشعوری که به فکر حال تو نیست رو میخوای چیکار ؟ حالش خوب نباشه هم باید به تو پیام بده حالشو خوب کنی. بهونشه ولش کن
یه پیام به دوستش بده فقط بپرس حالش خوبه یانه؟چون حق داری ازاین فکر بیای بیرون،جوابتو که داد واسه همیشه خودت برو وهیچوقت بهش برنگرداینم به خاطراینکه ازنگرانی بیای بیرون