2777
2789
عنوان

چند روزه ازش خبر ندارم به دوستش پیام بدم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 106 پست

خودتو سبک نکن خودتو ب بیخیالی بزن تا خود بیاد سمتت

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدت کوتاهیه با یه آقایی دارم آشنا میشم برای ازدواج روز اولم خودم بهش گفتم قولی بهم ندیم ما فقط دا ...

اها خب من تازه خوندم ماجرا رو. ولش کن احتمالا پشیمون شده

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
من ماجرا رو نخوندم در حدی ک الان نوشتی نظرمو میگم نه پیام نده آدم اگه به کسی اهمیت بده در هر شرایطیم ...

درست میگی ولی من بهش گفتم تموم کنیم حتی اینو هم جواب نداده

هیچ مشکلی هم بینمون نبود 

خودتو سبک نکن خودتو ب بیخیالی بزن تا خود بیاد سمتت

خودش بیاد

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

پشیمون شدن که خود منم الان پشیمون شدمه نمیخام ادامه بدم ولی حتی همین رو هم جواب نداده که گفتم تموم ک ...

ولش کن بدرک که جواب نداده. همچین آدم بیشعوری که به فکر حال تو نیست رو میخوای چیکار ؟ حالش خوب نباشه هم باید به تو پیام بده حالشو خوب کنی. بهونشه ولش کن

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
درست میگی ولی من بهش گفتم تموم کنیم حتی اینو هم جواب ندادههیچ مشکلی هم بینمون نبود

چون ج نداد دلیل نمیشه 

طرف عملا بی اهمیت بودن رو بهت نشون داده 

بعضی وقتا کات کردن تو دوستی جنس مخالف بخاطر وجود مشکل نیست بخاطر سیر شدن زده شدن نبود علایق واقعی هم هست 

کل حرفم اینه عزت نفستو حفظ کن 

چون ج نداد دلیل نمیشه طرف عملا بی اهمیت بودن رو بهت نشون داده بعضی وقتا کات کردن تو دوستی جنس مخالف ...

من نمیدونم چیکار کنم ته ذهنم همش منتظرشم میگم الان ج میده الان ج میده ولی هیچ

رابطمون واقعا خوب بود خراب شدنش واقعا داره الکی الکی میشه