2777
2789
عنوان

😫بلاخره تموم شد

522 بازدید | 52 پست

تمیز کاری خونه رو. میگم  😥 با یه بچه شیطون و پرشر وشور اووووف😣🤕 

واقعا با بچه سخته کار کردن بخصوص تمیز کاری 😣 اونم پسر من  تا بخوام بشینم خونه رو منفجر کرده😥 روز از نو و روزی از نوع🤕 کمرم برید😭

ماما نا شما با بچه ها تون چجوری خونه رو مرتب نگه میدارین ؟

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

من توام یا تومنی؟منم همین الان کارامو با پسر شیطونم انجام دادم  تموم کردم اومدم نینی سایت

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

صبح تا غروب چند دفعه خودم جمع میکنم به بعدشو میندازم گردن باباش میرم رو مبل سه نفره لم میدم تو نی نی سایت پست میذارم😊😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توام یا تومنی؟منم همین الان کارامو با پسر شیطونم انجام دادم  تموم کردم اومدم نینی سایت

من همه خونه تموم شد در اصل خونه تکونی کردم 🤕فقط مونده حیاط اونم بشورم تموم میشم 😞

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
صبح تا غروب چند دفعه خودم جمع میکنم به بعدشو میندازم گردن باباش میرم رو مبل سه نفره لم میدم تو نی نی ...

😂😂😂 منم شوهرم باشه یکارایی میکنه ولی سختی اصلیش رو دوش خودمه😫

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

من هرچیم جمع میکنم فایده نداره.

همیشم فوش میخورم از دست شوهره

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
چقدر خوبه بچه داشتن من انقدر تنهام با این که چند ماه ازدواج کردم میگم کاش یه بچه هم داشتم ولی همسرم ...

انشالله به زودی گیرت بیاد بفهمی چی میگیم😂

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

منم الان نیم ساعته نشستم مرررررردم کار هر روزمه

جارو کردم اشپزخونه و اجاق گازو کامل تمیز کردم حمام و دستشویی رو سابیدم و ضدعفونی کردم گردگیری کردم حیاطم شستم...این دخترکم تازه ب راه افتاده همش میره دس میزنه ب میز تی وی و من همش تمیز میکنم میدونه حساسم بدتر لج میکنه و میره دست میزنه بهش😥😩

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
چقدر خوبه بچه داشتن من انقدر تنهام با این که چند ماه ازدواج کردم میگم کاش یه بچه هم داشتم ولی همسرم ...

برو خوش باش. برو از زندگی و ازادیت لذت ببر.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩