2777
2789
عنوان

😫بلاخره تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست
اخه من نمیتونم برم یعنی نمیبرن که منم بتونم باهاش برم وگرنه از خدامه

اخی. 

وقتی بچه دار بشی با این تنهایی خیییییلییی سختت میشه.

برو تورلیدر شو 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
من دیروز صبح شروع کردم به تمیزکاری از ساعت سه تا هشت و نیم داشتم جاروبرقی میکشیدم فکر کن از ساعت نه ...

اره منم تا قبل بچه دار شدن خونه دسته گل همه کارا سر وقت اما الان 😥😥😥😥

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت شوهرمن بدش میاد پوشک بچه رو بندازه سطل اشغال فک کن بره برام دسشویی بشوره

نه بابا 

من اينجور كارارو ميدم بهش 

يعني اون بدش مياد مگه شما خوشت مياد؟

بنظرم از تنبليشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اخی.  وقتی بچه دار بشی با این تنهایی خیییییلییی سختت میشه. برو تورلیدر شو

اره الانشم خیلی سخته تازه عروس همش تنها خودشم غربت بدبختی اینه تازه بعد ازدواج این کارو جور شد ولی از ماه بعد مشغول به کار میشم اگه خدا بخواد

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی
نه بابا  من اينجور كارارو ميدم بهش  يعني اون بدش مياد مگه شما خوشت مياد؟ بنظرم از تنبلي ...

من بد دل نیستم اون بددله خیلییی من ویار داشتم بالا میاوردم اونم کنارم بالا میاورد یا مثلا موقع زایمانم تو تشت مینشستم واسه بخیه هام بعد خودم باید آبارو میبردم خالی میکردم  مرگو با چشام میدیدم

من بد دل نیستم اون بددله خیلییی من ویار داشتم بالا میاوردم اونم کنارم بالا میاورد یا مثلا موقع زایما ...

جدي ميگي🤔

حالا خوبه ناراحت نميشي 

من بودم واقعا ناراحت ميشدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊