2777
2789
عنوان

😫بلاخره تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست
😩وای  پس دسته کمی از خونه ما نداشته😂😂😂

نه والا 

حال و اشپزخونه و ي اتاق تميز شد 

دوتا اتاق و حموم و دسشويي و بالكن مونده😩

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا  حال و اشپزخونه و ي اتاق تميز شد  دوتا اتاق و حموم و دسشويي و بالكن مونده😩

من همه جا خونم تمیزه بجز حیاط 😫اونم شوهر بیاد  بچه رو نگه داره یه دستی بکشم بهش 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
مرسی عزیزم 😂یه وقتایی میشه از بس شیطونی میکنه میگم دیگه از حال میرم 😂 فقط میشینم گریه میکنم میگم خ ...

منم دیروز میگفتم خاک برسرم اینقد زود بچه دارشدم عجله چیو داشتم شوهرمم نگام میکرد و حرص میخورد

بعد دوساعت اشک میریختم و توبه میکردم😩😩😩

نمیدونم فازم چیه😄

الان نشستم رو مبل تو نی نی سایتم منتظرم کیکم آماده بشه خونه مثل بمب منفجره از به هم ریختن دو تا دختر ...

😂عزیزم پس خیلی کار داری خداحفظشون کنه 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
منم دیروز میگفتم خاک برسرم اینقد زود بچه دارشدم عجله چیو داشتم شوهرمم نگام میکرد و حرص میخورد بع ...

😂😂😂دقیقا بعد میگم خدایا منو ببخش 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
وااااااای نگوووو من همش میگم دوساله بشه خوب میشه خدااااااااا😭😭😭

دوسالگی آعاز شیطونیاشونه بقول روانشانسا میگه تو این سن مثه یا مخلوط کن میمونن که در نداره فک کن 😂 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
لعنت به این حموم دستشویی 😬

اونارو ميدم ب شوهر محترم برام بشورهج

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب توهم با شوهرت برو .زبانتو قوی کن بشو مشاورش تو سفراش! والله 

اخه من نمیتونم برم یعنی نمیبرن که منم بتونم باهاش برم وگرنه از خدامه

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی