2777
2789
عنوان

می خوام انتقام بگیرم اما نمی تونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 54 پست
منم همونومیگم اگه قراربودانتقام بگیره بایدهمون موقع میکرد.الان که چی بخوای ادبش کنی بپرسه چیکارکردم ...

همون موقعه جوری نقره داغش کردم که فکر نکنم کسی را هیچین کرده باشن    

خخخخخخخخخ

اما ارضا م نمیکنه

نمی دونم حس منا درک میکنید یا نه

اما امیدارم هیچ وقت هیچ کس همچین چیزی را تجربه نکنه

همون موقعه جوری نقره داغش کردم که فکر نکنم کسی را هیچین کرده باشن     خخخخخخخخخ اما ارضا ...

میدونم اگه اینجاییدمن یه داستان خیلی کوچولوواقعیت بگم ازدوستم که زندگیش مث شمابودتابلکه آروم شدیدوکمکتون کرد

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انسان هااشتباهاتی میکنن که درمقابلشون دوراه دارن۱یابه اشتباهشون پی میبرن۲یابه اشتباهشون ادامه ...

خودشا هر لحضه نادمتر نشون میده

البته اینم بگم

خیلی زیاد رابطه اجتماعی بالایی داره با جنس مونث

خیلی زیاد راحت برخورد میکنه باهاشون

از بس بی غیرته

همون موقعه جوری نقره داغش کردم که فکر نکنم کسی را هیچین کرده باشن     خخخخخخخخخ اما ارضا ...

خدابه همه ما زنا صبربده چون واقعا مرد نادون جوانی مارومیگیره.من خودم عقدکردم وطلاق گرفتم والان مجردم.خیلی از زدواج میترسم.هرمردی نمیتونه اینودرک کنه که زن روح لطیفی داره ووقتی مدام خدشه دارشه چیزی جز یه زن افسرده وبدبین جانمیمونه.ان شالله که کسی دچارش نشه.من خودم افسردم.پس بدون فقط شما نیستی که بهت ظلم شده

عزیزم شما یه مادر هستید مراقب رفتارتون باشید شخصیت خودتونو با یه کار بچگانه زیر سوال نبرید

نمی دونم چکار کنم

ی چیزی دو ساله قلبمه شده روی قلبم

ی جوری بغض دارم که با هیچ گریه ای رفع نمیشه

هر چی این دو ساله خندیدم و گفتم حالا که فکر میکنم از هر مصنوعی تری مصنوعی بوده

دارم دیگه خفه میشممممممممممممممممممم

ماسه دوست بودیم که تقریباهمزمان عقدکردیم.ازقضاشوهرهامون هم دوست بودن باهم ماچه درزمان نامزدی چه عروسی رفتوآمدهای خیلی زیادی داشتیم هرروزباهم بودیم.تااینکه یکی دوسال گذشت یکی ازدوستام به اسم ریحانه مارودعوت کردخونشون.مازنارفتیم توحیاط نشستیم وکلی حرف زدیم این ریحانه شروع کردپارازیت که بخاطرتوخونمون دعواست اونیکی دوستمم به تبعیت ازاون گفت آره ماهم اینجوری هستیم.شوهرای مابه توتوجه داره همش سراغ توروازمامیپرسه🤤😨

عزیزم به نظر میرسه همسر شما در حاشیه زندگی شما قرار داره و شما مدیریت میکنید منزل و زندگی ای را

همچین مردهایی بیشتر اهل خیانت هستند 

خیانت کردن شما هم بیشتر خود شما را به لجن میکشه واگرنه همسرتون فوقش طلاقتون میده و به همه میگه زنم هرزه بوده دور از جونتون 

نگاه جامعه ما هم دقیقا زن و سری محکوم میکنه و شما تمام موقعیت اجتماعیتون را به یک جا از دست میدین

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
ماسه دوست بودیم که تقریباهمزمان عقدکردیم.ازقضاشوهرهامون هم دوست بودن باهم ماچه درزمان نامزدی چه عروس ...

وکلی حرفای دیگه که منوعصبی کرد.گذشت چندروزبعدزنگ زدن بیاییدخونه مادورهم باشیم به شوهرم گفتم نمیریم اونم اصراراصرارآخرش هرچی بودروگفتم.گفتم من به عنوان برادربه اونانگاه میکنم ولی اوناطرزفکردیگه ای دارن.شوهرم عصبی شدوبهونه آوردنرفتیم وکم کم روابطمون روکم آخرش قطع کردیم

وکلی حرفای دیگه که منوعصبی کرد.گذشت چندروزبعدزنگ زدن بیاییدخونه مادورهم باشیم به شوهرم گفتم نمیریم ا ...

گذشت دوسه سالی اتفاقی همدیگرودیدیم.ازمن پرسیدن توچراانقدرخوشبختی چرامانیستیم.ازنظرمالی اونابالاترازمن بودن چون تک دختربونوکلی ارث.سرصحبت روکه بازکردم دیدم دوستم بایه پسربه اسم محمدمیحرفه وهنوزمیگه شوهرمم باچندتادخترمیفحرفه ولی به روش نیووردم اونجافهمیدم چیزی که عوض داره گله نداره.خلاصه اینم گذشت بعدیه سال اونیکی دوستم روازطریق تل پیداکردم

تنزل شخصیت  واقعا خورد شدهام قبلا اعتماد به نفسی که من داشتم هیچ کس نداشت اما الان احساس خود ...

عزیز دلم من جای شما نیستم.شاید هرچیزی بگم به دلت نشینه.ولی از دید یه زن که تمام دلخوری شمارو درک میکنه دارم میبینم.نباید اجازه بدیم آقایون با کارهای نسنجیدشون زندگی مارو مختل کنن

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
عزیزم به نظر میرسه همسر شما در حاشیه زندگی شما قرار داره و شما مدیریت میکنید منزل و زندگی ای را همچ ...

مدیریت خانه با هر دو ماست اما        

شما راست می گین این بار بیشتر روی دوش منه

این هم از خانومی منه که سنگینی همه چیز را من به دوش میگیرم

حتی نظارت به مدرسه درس پسر بزرگم

با اینکه دبیرستانه

اما شوهرم نمی ره مدرسه اش و من میرم

البته اونا هم یاد گرفتن و مدیر مدرسه هر وقت کار داره میگه به مادرت بگو بیاد 

خخخخخخخخخخخخ

مدیریت خانه با هر دو ماست اما         شما راست می گین این بار بیشتر روی دو ...

عزیزم مردها از اول باید بهشون مسئولیت بدی

وقتی زنها یکی یکی زیر بار مسئولیت میرن و مرد به حاشیه کشیده میشه راه میافته دنبال همچین کارهایی

ولی بهترین انتقام از همسرتون اینه که شاد و خوب و خوش زندگی کنید نه اینه به اندازه ایشون سقوط کنید

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .