2777
2789
عنوان

می خوام انتقام بگیرم اما نمی تونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 54 پست
فکر کنم زمانی که مرده ام و ی متر علف از روی قبرم هم رشد کنه این موضوع را نتونم فراموش کنم

فراموش نمیشه.ولی حالا که موندی و تصمیم گرفتی ادامه بدی باهاش اجازه نده کار اشتباه اون باعث تنزل شخصیت شما بشه.بخصوص که پای بچه ها درمیونه

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند

منظورت اینه توام همون کارو کنی؟اصلا این کارو نکن،میدونم خیلی سخته اما سعی کن خودتو اولویت زندگیت قرار بدی و برا حال خوب خودت تلاش کنی و وابسته به رفتارای شوهرت نباشی،البته اگه قصد ادامه دادن داری

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اینم حرف خوبیه.ولی ازطرفی بچه هاچه گناهی دارن خواهر؟

نمی تونم جدا بشم

همه چیز فقط شرایط مالی نیست

من قبلا هم گفتم

شوهر من ی سوزن هم از زندگی به نامش نیست پس حذف کردنش کار خیلی راحتیه

بله اینم حرف خوبیه.ولی ازطرفی بچه هاچه گناهی دارن خواهر؟

خب اين خانومم گناهي نداره كه؟؟

اگه بچهاش براش مهمن كه ميدونم مهمن بايد كانلا شوهرشو ببخشيه و همون دوسال پيش ازش زهرچشم ميگرفت تا تكرار نكنه

اگرم ميدونه واقعا تواناييشو نداره كه با اون مرد زندگي كنه خب قيدشو بزنه و بره يا با بچه يا بي بچه😐

منظورت اینه توام همون کارو کنی؟اصلا این کارو نکن،میدونم خیلی سخته اما سعی کن خودتو اولویت زندگیت قرا ...

نمی دونم فکرم مشغوله

ی چند وقتی که یکی از همکاران مرد به من  خیلی توجه میکنه

و به اصطلاح خیلی چراغ سبز نشون میده

قبلا دم همچین ادم هایی را می چیدم

جوری که دیگه تا اخر عمر نتونه طرف دم در بیاره

اما الان نمی تونم

خودمم دارم بهش                  فکر می کنم

ببین خانومی میتونی بش خیانت کنی ولی مطمئن باش حالت بهتر نمیشه چون اون نمیدونه که داری خیانت میکنی که بخواد زجر بکشه و حال تورو بفهمه و تلافی کنی.هیچوقتم کاری نمیکنی که بفهمه جون ابروی خودت میره.پس فقط نجابت خودتو از دست میدی

با خیانت کردن انتقام نگیر یه جور دیگه اینکارو کن با خیانت فقط آبروی خودت میره وشوهرت میشه طلبکار 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فراموش نمیشه.ولی حالا که موندی و تصمیم گرفتی ادامه بدی باهاش اجازه نده کار اشتباه اون باعث تنزل شخصی ...

تنزل شخصیت 

واقعا خورد شدهام

قبلا اعتماد به نفسی که من داشتم هیچ کس نداشت

اما الان احساس خود کوچک بینی دارم

ی خلایی در وجودم است که با هیچ چیز پر نمیشه

خب اين خانومم گناهي نداره كه؟؟ اگه بچهاش براش مهمن كه ميدونم مهمن بايد كانلا شوهرشو ببخشيه و همون د ...

منم همونومیگم اگه قراربودانتقام بگیره بایدهمون موقع میکرد.الان که چی بخوای ادبش کنی بپرسه چیکارکردم مگه؟ایشونم میگن هیچی عوض ۲سال پیشه؟😑😑😑😑😑😑😑اینطوری ازحرصش بازم گندکاری میکنه.فقط زندگی داغون میشه.استاترجان؟الان شوهرت چجوریه؟؟؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
نمی دونم فکرم مشغوله ی چند وقتی که یکی از همکاران مرد به من  خیلی توجه میکنه و به اصطلاح خیلی ...

شیطون اینجور وقتا با این توجیهات داره وجدانت میکشه عزیزم .گولش نخور و به دام نفست نیفت که بزرگترین گناهه

شوهرت خودش تقاصش پس میده بسپرش به خدا و تو بخاطر خودت و بچه هات زندگی کن اونقدر خوش و خرم و تو این خوشیا یه جاهایی شوهرت بچزون نه این که با یه گناه بخوای انتقام گناه یکی دیگه رو بگیری

نمی تونم جدا بشم همه چیز فقط شرایط مالی نیست من قبلا هم گفتم شوهر من ی سوزن هم از زندگی به نامش ن ...

انتقام مث طلاق اخرین راهه و نه بهترین راه ... ب نظرم دلتو صاف کن باهاش مردادهوسای زودگذر دارن دل نمیدن خیالت راحت ..هرکسی اشتباه میکنه مهم اینه تکرار نشه ...و اینکه تنها کسی ک متضرر میشی با انتقام خودتون هستین

نمی دونم فکرم مشغوله ی چند وقتی که یکی از همکاران مرد به من  خیلی توجه میکنه و به اصطلاح خیلی ...

این کارا هیچی تهش نیس،حتی خودتم اروم نمیکنه،بنظرم رو اعتقاد خودت رفتار کن،این کار بهت ارامش نمیده که هیچ اشفته ترت میکنه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
نمی تونم جدا بشم همه چیز فقط شرایط مالی نیست من قبلا هم گفتم شوهر من ی سوزن هم از زندگی به نامش ن ...

عزیزم درکت میکنم.متاسفانه اگه خوب به اطراف نگاه کنید کلی بگم فکرکنم 80درصدمرداخیانت میکنن.تازه نه بایه زن هزارزن.خیلی خیلی آمارخیانت بالاس.مازناتا ابدمیتونیم وفاداربمونیم اماهرمردی نه.وقتی شوهرت فهمیدمیدونی چه عکس العملی نشون داد؟

عزیزم انسان هااشتباهاتی میکنن که درمقابلشون دوراه دارن۱یابه اشتباهشون پی میبرن۲یابه اشتباهشون ادامه میدن.شوهرشماجزکدوم دسته هست؟

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
فکر کنم زمانی که مرده ام و ی متر علف از روی قبرم هم رشد کنه این موضوع را نتونم فراموش کنم

عزیزم شخصیت خودت و خانوادت از هر چیزی مهمتره شما مثل اونها نیستی و از همه مهمتر مادری هستی که به خاطر آرامش بچه هات ادامه میدی امیدوارم بچه های خوب و سر به راهی داشته باشی  خودت و در حد هر کسی پایین نکش   میدونم همسرت هم هیچوقت دیگه نمیتونه جایگاهش و تو زندگی برگردونه  اما اینکه تو خودت و از ارزش بندازی چاره نیست و میشی از اون بدتر  شما مثل اونها نیستی  ایشالا به آرامش برسی دوستم