من هجده ساله ازدواج کردم.سه تا بچه دارم.حدود دو سال پیش شوهرم بهم خیانت کرد که اگر بگم فراموشم شده و از فکرش بیرون رفتم دروغ گفتم.هر لحضه به یادش می افتم.
منظورت اینه توام همون کارو کنی؟اصلا این کارو نکن،میدونم خیلی سخته اما سعی کن خودتو اولویت زندگیت قرار بدی و برا حال خوب خودت تلاش کنی و وابسته به رفتارای شوهرت نباشی،البته اگه قصد ادامه دادن داری
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بیوقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
ببین خانومی میتونی بش خیانت کنی ولی مطمئن باش حالت بهتر نمیشه چون اون نمیدونه که داری خیانت میکنی که بخواد زجر بکشه و حال تورو بفهمه و تلافی کنی.هیچوقتم کاری نمیکنی که بفهمه جون ابروی خودت میره.پس فقط نجابت خودتو از دست میدی
نمی دونم فکرم مشغوله ی چند وقتی که یکی از همکاران مرد به من خیلی توجه میکنه و به اصطلاح خیلی ...
شیطون اینجور وقتا با این توجیهات داره وجدانت میکشه عزیزم .گولش نخور و به دام نفست نیفت که بزرگترین گناهه
شوهرت خودش تقاصش پس میده بسپرش به خدا و تو بخاطر خودت و بچه هات زندگی کن اونقدر خوش و خرم و تو این خوشیا یه جاهایی شوهرت بچزون نه این که با یه گناه بخوای انتقام گناه یکی دیگه رو بگیری
نمی تونم جدا بشم همه چیز فقط شرایط مالی نیست من قبلا هم گفتم شوهر من ی سوزن هم از زندگی به نامش ن ...
انتقام مث طلاق اخرین راهه و نه بهترین راه ... ب نظرم دلتو صاف کن باهاش مردادهوسای زودگذر دارن دل نمیدن خیالت راحت ..هرکسی اشتباه میکنه مهم اینه تکرار نشه ...و اینکه تنها کسی ک متضرر میشی با انتقام خودتون هستین
فکر کنم زمانی که مرده ام و ی متر علف از روی قبرم هم رشد کنه این موضوع را نتونم فراموش کنم
عزیزم شخصیت خودت و خانوادت از هر چیزی مهمتره شما مثل اونها نیستی و از همه مهمتر مادری هستی که به خاطر آرامش بچه هات ادامه میدی امیدوارم بچه های خوب و سر به راهی داشته باشی خودت و در حد هر کسی پایین نکش میدونم همسرت هم هیچوقت دیگه نمیتونه جایگاهش و تو زندگی برگردونه اما اینکه تو خودت و از ارزش بندازی چاره نیست و میشی از اون بدتر شما مثل اونها نیستی ایشالا به آرامش برسی دوستم