2777
2789
عنوان

می خوام انتقام بگیرم اما نمی تونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 54 پست
گذشت دوسه سالی اتفاقی همدیگرودیدیم.ازمن پرسیدن توچراانقدرخوشبختی چرامانیستیم.ازنظرمالی اونابالاترازم ...

اونم ازشوهرش ناراضی بودتمام کارهای بدش روگفت ومیخواست طلاق بگیره ومنم گفتم اگه نمیتونی بده طلاق بگیر.یه کسیودوس داشت یه خلافکاربودهمش توزندان بودولی مانذاشتیموباپسرعمش ازدواج کرد.یهوبرگشت گفت بهرامم همینومیگه من هنگ کردم پرسیدم نگو۳ساله داره به شوهرش خیانت میکنه.منم گفتم بااین وضع دوس داری زندگیت پربرکعت باشه شوهرت نازتوبکشه؟درسته شوهرت نمیدونه ولی خداش که میدونه.اینم بگم مادربزگش مرده بودشوهرش نمیذاشت بره.منم گفتم توبه کن اون یاروروهم بلاک کن دورکعتم نمازشکربخون که تاالان شوهرت نفهمیده.این همینکاروکردوبعدیه ساعت زنگیدبه من

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
اونم ازشوهرش ناراضی بودتمام کارهای بدش روگفت ومیخواست طلاق بگیره ومنم گفتم اگه نمیتونی بده طلاق بگیر ...

کلی گریه وزاری وگفتم چیشده گفت برای باراول شوهرم زنگیدوکلی قربون صدقم رفت گفت حاضرشوبریم سرخاک مادربزرگ.ازاون روزهرموقع پی ام میده ازم تشکرمیکنه زندگیش ازاین روبه اون روشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردها از اول باید بهشون مسئولیت بدی وقتی زنها یکی یکی زیر بار مسئولیت میرن و مرد به حاشیه کشی ...

من ی بار گفتم دبیرستان پسرانه است شما باید بری

فکر میکنید  چه جوابی داد

گفت نمی خورنت

اگر خوردنی بودی گیر من نمی افتادی و همه خورده بودنت

این در حالیه که همه همه

میگن من از لحاظ قیافه و تیپ خیلی از شوهرم سر ترم

کلی گریه وزاری وگفتم چیشده گفت برای باراول شوهرم زنگیدوکلی قربون صدقم رفت گفت حاضرشوبریم سرخاک مادرب ...

حالاشماآبجی قشنگ فکرکن.شماکه داری وسوسه میشی به همکارات یادت باشه دوسال پیشم یه زن شوهرشمارووسوسه کرد.شماچه حالی داشتین؟؟الان اگه همچین چیزی بکنیدبخدابدترمیشه اگه خوبه ببخش به خوبی هاش اگه نمیتونی جداشی بروپیش مشاورفقط عوضش رودرنیاربخدابدترمیشه

من ی بار گفتم دبیرستان پسرانه است شما باید بری فکر میکنید  چه جوابی داد گفت نمی خورنت اگر خو ...

ازدواجش زوری بوده؟به خودت خوب میرسی؟پیشش روحیت داغونه؟مرداواسه زنای مستقل له له میزننا

ازدواجش زوری بوده؟به خودت خوب میرسی؟پیشش روحیت داغونه؟مرداواسه زنای مستقل له له میزننا

نه خیر سرم خانواده ام مخالف بودن و من با کلی خواهش و تمنا راضیشون کردم

من از لحاظ رسیدن به خود هم اره

فقط همین ی چیز دلم را خوش میکنه

به خود رسیدن

اما خب اینم بگم که خانواده شوهرم خیلی اپن و بی قید و بند هستن

و خیلی زیاد که نه در حد جلف به خودشون میرسن

و اصلا حجاب ندارن پیش داماد و این چیزا و همش در دوره همیا در حال قر دادن و رقصیدن و بی بند و باری هستن

من ی بار گفتم دبیرستان پسرانه است شما باید بری فکر میکنید  چه جوابی داد گفت نمی خورنت اگر خو ...

میخواستی بگی من خوردنی هستم ولی ادم دم دستی نیستم که هر کی رد بشه یه انگشت بهم بزنه 

اگه نجابتم نبود تا حالا هزار بار خورده بودنم 

داره سعی میکنه اعتماد به نفس شما را کم کنه با توهین 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اما خب اینم بگم که خانواده شوهرم خیلی اپن و بی قید و بند هستن و خیلی زیاد که نه در حد جلف به خ ...

اگه شوهرت دوسال پیشش نیست فراموش کن سخته ولی تنهاچندروزه زندگی

میخواستی بگی من خوردنی هستم ولی ادم دم دستی نیستم که هر کی رد بشه یه انگشت بهم بزنه  اگه نجابت ...

بخدا واقعا هم همینه من الان نزدیک به هجده ساله توی اجتماع هستم

زمانی که هجده سالم بوده

با کلی مرد سر و کله داشتم

پیر و جوان

همه جوره

اما خب من ادمش نبودهام

اما نمی تونم دیگه

دارم کم میارم

فشار این حرفا و کار ها رویمه