2777
2789

نی نی یار لطفا منو تعلیق همیشگی بکن🥰🥲

میشه لطفا تگشون کنید!؟🙏🏼

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بری با ملت دعوا کنی زودتر تعلیق شی (دارم شوخی میکنم البته)

چیکار کنم 🥲

میشه لطفا یکاری کنی تعلیقم کنن🥲

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

@niniyar 🫠من رتبه کنکورم و یسری چیزا داخل تاپیکام دقیق هست لطفا تعلیقم کنید

الان تعلیق تغییر کرده و کاربریتون همینطوری باز می مونه فقط نمیتونین پست بذارین و تاپیک بزنین بهتره تاپیکهایی که میگین رو روزهای زوج حذف کنین 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام

تاپیک ۲ بهمن همدل رو بخونین گفتن تعلیق خودخواسته ندارن:

لینک تاپیک ۲ بهمن همدل

تعلیق خودخواسته گفتن دیگه ندارن

اما شما می تونین کم کم تاپیک هاتون رو حذف کنین.

✅️ نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

✅️ ایشون ⬅️ همدل ⬅️ تاپیک های اطلاع رسانی در مورد سایت رو می زنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام بفرمائید در خدمتم

سلام روز بخیر

دیدم شما تو یه تاپیکی گفتی دانشجوی فعال فرهنگیانی و قصد داری در آینده هیئت علمی بشی انشاءالله 

منم همین هدف رو دارم از امسال انشاءالله دانشجو معلم میشم 

خواستم بدونم چطور از همون فعال باشم و چه فعالیت هایی داشته باشم؟شما از ترم چند مقاله نوشتی؟آموزش دیدی قبلش؟کجا ارسال کردی؟ دانشگاه تو این زمینه اطلاع رسانی میکنه؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

سلام روز بخیردیدم شما تو یه تاپیکی گفتی دانشجوی فعال فرهنگیانی و قصد داری در آینده هیئت علمی بشی انش ...

راسش یادم نیست کجا گفتم همچین چیزی ولی در کل 😅

یادگیری دروس رسته تخصصی خودتون رو جدی بگیرید،خودتون غرق فعالیت های فرهنگی و جهادی نکنید در حد اعتدال. با اساتید ارتباط بگیرید سر کلاس فعال باشید تا بتونید نظر اون استاد رو برای همکاری علمی جلب کنید اولای شروع دانشگاه لازم نیست خودتون رو مجبور به مقاله نویسی کنید چون خیلی سخته و هنوز اشنا نیستید توی حوزه خودتون مقاله بخونید کم کم قلق کار دستتون میاد. دروس دانشگاه رو دست کم مگیرید چون بخش مهمی از منتبع آزمون ارشد و دکتری پایه اش از همیناست،از زبان خارجه فرار نکنید و حتما از هر گونه اکیپ و نیم‌کشی داخل دانشگاه فاصله بگیرید،ان شاءلله همیشه دلخوش و دلگرم باشید 

راسش یادم نیست کجا گفتم همچین چیزی ولی در کل 😅یادگیری دروس رسته تخصصی خودتون رو جدی بگیرید،خودتون غ ...

میشه یکم راجع به مقاله بگید

چون نوشته بودید چندتا نوشتید و منتشر شده 

از ترم چند شروع کردید؟از کجا آموزش دیدید؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

میشه یکم راجع به مقاله بگیدچون نوشته بودید چندتا نوشتید و منتشر شده از ترم چند شروع کردید؟از کجا آمو ...

باید مقاله بخونی فرمتش دستت میاد کلاس آموزشی و اینجور چیزام هست ولی من نرفتم حقیقتش حوزه پژوهش فقط باید علاقه داشته باشی وگرنه سرسام میگیری،مقاله بخون تو حوزه نخصصی خودت،مقالاتی که من نوشتم توی حوزه ادبیات هست و روش و شیوه اناخابی برای هر رسته ای فرق میکنه