2777
2789
عنوان

سوال فوری میشه بیاین

283 بازدید | 21 پست

سلام پسرم جمعه دوسالش تموم میشه قدش نسبت به همسنو سالاش یه دوسه سانت کمتره باباش رفته داروخونه گفته برا افزایش قد بچه بهش کلسیکر دادن میخواستم ببینم باتوجه به اینکه پسرم کلسیم بدنش یکم بالاس ضرر نداره براش این شربتو بدم بخوره؟ بعد اصلا این شربت تاثیری تو رشد قدی داره؟ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قرار نبود شربت بگیره رفت چیز دیگه بگیره داروخونه یهو اومد با این شربت هنوز ندادم بچم بخوره میتر ...

نده عزیزم اصلا نده

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
ولی چرا این سوالای پزشکی ک مستقیم با سلامت دلبندمون مرتبطه رو اینجا میپرسین

هفته ی بعد نوبت دکتر داره نمیخواستم بدم تا برم با دکترش مشورت کنم گفتم اینجا هم بپرسم ببینم کسی تجربه داره یا نه 😊

افزایش کلسیم دربدن واسه کلیه ها خوب نیست..اما کلا کلسیم خون جذب استخوان ها میشه با ترشح هورمون کلسی تونین..زیادیش خوب نیست..بعدم بچه 2 ساله که مشخص نمیشه کوتاهه یا نه..من تا دوران راهنمایی از همه آبجیام کوتاه تر بودم بعد یدفعه قد کشیدم😀

بعدشم کو تاهی یا بلندی قد که تو کودکی مشخص نمیشه بعد بلوغ معلوم میشه

منم همینو میگم خودسر رفت شربت گرفت اورد من کلا با دارو اینجور چیزا مخالفم بچه خواهرش تقریبا دوماه از پسرم کوچیکتره قدش یکم از پسرم بلندتره همه میگن انگار اون بزرگتره اینم هی میره رو اعصابش این قضیه

منم همینو میگم خودسر رفت شربت گرفت اورد من کلا با دارو اینجور چیزا مخالفم بچه خواهرش تقریبا دوماه از ...

..هر وقت همسرت اصرار کرد بگو اول بیا بریم دکتر اگه دکتر متخصص گفت اونموقع بهش دارو میدم...بهش بگو برا من سلامتی بچم مهم تر از بلند بودن قدشه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...