2777
2789
عنوان

گربه های تو کوچه

478 بازدید | 58 پست

سلام چی دوست دارن بیشتر این گربه ها؟خیلی اتفاقی یه پیشی که دست بر قضا باردارم هست تحت حمایتم گرفتم یعنی خدای مهربون از طریق من روزیشو میرسونه ازین بابت خیلی خوشحالم ولی این پیشی خانوم هرچیزی رو نمیخوره دیشب دخترم رفت مغازه واسش سوسیس خرید دیدیم نمیخوره شوهرش میاد میخوره سوسیسارو 😂بیشتر اهل مرغه هرچیزی از مرغ باشه میخوره حتی پوستشو چیزای دیگرو امتحان نکردم اگه میدونین راهنمایی کنید ثواب داره ❤

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا گربه سوسیس نمیخوره میدونه چه آشغالی هست

گربه کوچه ما میخوره خیلی هم زیاد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من سینه مرغ و هویج و سیب زمینی میپزم براشون بدون ادویهخیلی دوست دارن

یعنی مرغ میخری مخصوص گربه ها؟من از غذای خودمون اگه بمونه میریزم واسش استخونم دوست داره هویچ و سیب زمینی هم میخورن یعنی؟چه جالب فکر میکردم فقط گوشت خوارن باشه امتحان میکنم ببینم میخوره 

چقدر قشنگ حرف میزنی شماخیلی خوشم اومد از ادبیاتتونوقتی بهش غذا میدین به چشمهاش نکاه کنید و آرزو‌کنید

قربون شما اتفاقا همین کارم میکنم دخترم میخنده بهش گفتم تو هم غذا میدی بهش دعا کن اون برامون دعا میکنه