2777
2789
عنوان

گربه های تو کوچه

474 بازدید | 58 پست

سلام چی دوست دارن بیشتر این گربه ها؟خیلی اتفاقی یه پیشی که دست بر قضا باردارم هست تحت حمایتم گرفتم یعنی خدای مهربون از طریق من روزیشو میرسونه ازین بابت خیلی خوشحالم ولی این پیشی خانوم هرچیزی رو نمیخوره دیشب دخترم رفت مغازه واسش سوسیس خرید دیدیم نمیخوره شوهرش میاد میخوره سوسیسارو 😂بیشتر اهل مرغه هرچیزی از مرغ باشه میخوره حتی پوستشو چیزای دیگرو امتحان نکردم اگه میدونین راهنمایی کنید ثواب داره ❤

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا گربه سوسیس نمیخوره میدونه چه آشغالی هست

گربه کوچه ما میخوره خیلی هم زیاد

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من سینه مرغ و هویج و سیب زمینی میپزم براشون بدون ادویهخیلی دوست دارن

یعنی مرغ میخری مخصوص گربه ها؟من از غذای خودمون اگه بمونه میریزم واسش استخونم دوست داره هویچ و سیب زمینی هم میخورن یعنی؟چه جالب فکر میکردم فقط گوشت خوارن باشه امتحان میکنم ببینم میخوره 

چقدر قشنگ حرف میزنی شماخیلی خوشم اومد از ادبیاتتونوقتی بهش غذا میدین به چشمهاش نکاه کنید و آرزو‌کنید

قربون شما اتفاقا همین کارم میکنم دخترم میخنده بهش گفتم تو هم غذا میدی بهش دعا کن اون برامون دعا میکنه