2777
2789

انشالله که دیده میشه به زودی تو قدرت خدا همه چیز ممکنه.

کیسه زرده دیده شده؟ روز چند بعد ار تاخیر بتات مثبت شد و چند بود؟

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که دیده میشه به زودی تو قدرت خدا همه چیز ممکنه. کیسه زرده دیده شده؟ روز چند بعد ار تاخیر بت ...

مرسی عزیزم

نه میگن خالی خالیه... راستش تو ۱۲ هفته ام ولی ۹هفته نشون داده تو سونو ولی آزم تا ۴۰پریودی تقریبا مثبت شده بود.مطمئنم لقاحم دیر بوده

خانما یعنی کسی نبوده همچین شرایطی داشته باشه ونی نیش مونده باشه یا باید برم سقطش کنم؟! حالم خیلی بده😭😭😭 دیدم تونی نی سایت تا ۸هفته ندیدن بعد دیدن ولی تو نه هفته نبوده نه؟!

مرسی عزیزم نه میگن خالی خالیه... راستش تو ۱۲ هفته ام ولی ۹هفته نشون داده تو سونو ولی آزم تا ۴۰پریود ...

مگه این چیز. هم میشه

من هفته 8 هستم

الان استرس گرفتم

ولی حالت تهوع دارم

احتمالا پوچ نباشم

به همه هم گفتم حامله ام

خخخخ

چه چیزا اتفاق میفته

مگه این چیز. هم میشه  من هفته 8 هستم  الان استرس گرفتم ولی حالت تهوع دارم  احتمال ...

نه ان شاالله که اینطوری نیستی عزیزم.

استرس نداشته باش. 

نمی دونم برای من که شده کلا تو این زمونه خیلی زیاد شده پوچ.

منم به همه گفتم😫 نمی دونم چطور جمعش کنم.برام دعا کن جنین دیده بشه

برو یه جای دیگه سونو بده شاید سونوش خوب نبوده..ایشالا که چیزی نیست

خداکنه منم به سونوگرافیستش شک دارم تا دید ساک خالیه ول کرد گفت بلند شو نه تخمدانام رو دید نه ویژگی های دیگه رحم رو...

مگه این چیز. هم میشه  من هفته 8 هستم  الان استرس گرفتم ولی حالت تهوع دارم  احتمال ...

نباید به این زودی به همه میگفتی...تا قبل 12 هفته فقط باید به مامان اینا میگفتی..بعد به همه...حالا شما که ایشالا مشکلی نداری نگران نباش.🌹🌹🌹.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
عزيزم اگه پوچ باشه خودش كم كم سقط ميشه هفته ي ديگه باز سونو بده ولي جاي خوب

منم فرصت دادم به خودم اگر بخواد تشکیل بشه اگه پوچه که دفع میشه ولی هیچ خبری از لکه بینی و درد نیست... نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت

نباید به این زودی به همه میگفتی...تا قبل 12 هفته فقط باید به مامان اینا میگفتی..بعد به همه...حالا شم ...

خیلی سعی کردم ولی نشد که نگم هم مامانم داشت میرفت مسافرت خونه خاله ام اینا هم مادرشوهرم از شهرستان اومده بود پیشم و فهمید بعد هرکدوم به یکی گفتن و....