2777
2789
عنوان

مریضی پدرمو از پا دراورده

2817 بازدید | 92 پست

پدرم هر سال زمستون یه سرمای  کوچیک هم بخوره  سریع عفونت میکنه و بستری میشه هربار مریض میشه واقعا یه تشنجه تو خونمون . کسی میدونه واکسنی، قرضی چیزی هست که یکم سیستم ایمنیشو قوی تر کنه ؟

امپولهای تقویتی 

مولتی ویتامینها

مصرف ابگوشت مرغ محلی ، جگر ،کباب ،نارنگی لیمو شیرین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

اتفاقا الان میخواستم در مورد همین موضوع تاپیک بزنم ...یکی نوشته بود هر سال واکسن آنفولانزا میزنم 

آخه این مخصوص آنفولانزاست و بدن و فقط در همون راستا تقویت میکنه 

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام چون سابقه آسم داره دکتر بهش گفت واکسن پرونار بزنه که ریه اش عفونت نکنه. فک کنم به درد شما هم بخوره.

هر روز که بلند می‌شوی، یک فرصت جدید برای شروع دوباره داری؛ هیچ وقت دیر نیست برای تغییر مسیر و ساختن فردای بهتر.

من بابام چون سابقه آسم داره دکتر بهش گفت واکسن پرونار بزنه که ریه اش عفونت نکنه. فک کنم به درد شما ه ...

مخصوص ریه ست یعنی؟

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

قرص ویتامینی چیزی مصرف نمیکنه ؟

من مامانم غیر از داروی  خوراکی دکتر بهش یه امپول هم داد مثل واکسن بود که داخل دست میزنن

واقعا راضی بودم بری داروخانه هم راهنمایت میکنن قرص کلا خیلی جواب نمیده امپول ها تقویتی بهترن 

من بابام چون سابقه آسم داره دکتر بهش گفت واکسن پرونار بزنه که ریه اش عفونت نکنه. فک کنم به درد شما ه ...

ااا فک کنم اگه اشتباه نکنم منم مامانم همینو بهش دادن اسمش یکم عجیبه منم مامانم ریه هاش خیلی حساسن

به نظرم صبح ها شربت عسل و آبلیمو رو استفاده کن عاااالیهههه بیمه میشی

فکر کنم اینطوری فقط در برابر سرماخوردگی مقاوم میشی ....نه ویروس

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

غذایی نمی دونی چقدرررر بهش میرسم قرص هم هرچی ویتامین گفته گرفتم براشامپول چی ؟

آمپول نوروبین هفته ای یک بار 

شبها شام پنیر و گردو 

شربت سکنجبین روزانه دولیوان 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

یه چیزی که برای افراد مسن و کسایی که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارن خیلی توصیه می‌شه، واکسن‌های تقویتیه. مثلاً یه واکسن هست که برای پیشگیری از عفونتای ریوی و مشکلات تنفسی ساخته شده، مخصوصاً برای آدمایی که هرسال یه سرماخوردگی کوچیک کار دستشون می‌ده. شاید بد نباشه یه سر به دکتر بزنین و در موردش بپرسین. فک کنم اسمش پرونار باشه. برو دکتر حتما بپرس.