2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینجوریه

198 بازدید | 8 پست

من و خواهرم همکاریم بعد امروز میخواستم با اجازه مدیرم برم یه قرص بخرم که با غذا بخورم. خواهرم خودشو کشت نزاشت برم گفت مگه واجبه برو بشیبن منم نمیخواستم آبروریزی کنه رفتم نشستم. انقدر لجم دراومدههههههههههه

چیکار میخاست بکنه خب میرفتی قرصتو میگرفتی

اصلا نمیدونی قیافشو چجوری کرد و چه ادا و کارایی کرد گفت زشته بخاطر یه قرص پاشی بری. بعد چون شرکت خیلی سکوته ترسیدم این سروصدا کنه. سر همچی اینجوریه پدر منو درآورده همیشه من مجبور میکنه هرکار خودش دوست داره کنم. ازم بزرگتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه بی توجهی کن مگه اون رئیسته خواهر بزرگ منم همینه خیلی کم باهم رفت و امد داریم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

وای خدا شاه میبخشه شاه قلی نمیبخشه بی توجهی کن مگه اون رئیسته خواهر بزرگ منم همینه خیلی کم باهم رفت ...

آره همون مدیرم براش اصلا مهم نبود این واسه من رییس بازی در میاره. حالا عیب نداره وقت ناهار که شد میرم تا بفهمه رییس خودمم

خب چون به حرفش بوده همیشهشلوغم می‌کرد آبروی خودش میرفت

آره دقیقا.

آخه میدونی چون بزرگتره همه توی شرکت اونو بیشتر قبول دارن. اگه صدای اون دراد همه فکر می کنن من کار اشتباهی کردم

آره دقیقا.آخه میدونی چون بزرگتره همه توی شرکت اونو بیشتر قبول دارن. اگه صدای اون دراد همه فکر می کنن ...

ولی همون کار که گفتیو بکن،برو قرصتو بگیر

اجازه هم که گرفتی کاری نمیتونه بکنه

ولی همون کار که گفتیو بکن،برو قرصتو بگیراجازه هم که گرفتی کاری نمیتونه بکنه

میدونم خودمم خیلی دلم میخواد پاشم برم. ولی باور نمیکنی چه آدمیه دیگه از این قضیه کوه میسازه دهنمو س رویس می کنه