2777
2789
٢ساعت پيش آقا ساعت ١ از فوتبال اومده انتظار داره فقط غذاشو بياري جلوش بعد بره بخوابه 

خب همینکارو میکردی عزیزم

خودتو ناراحت نکن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٢ساعت پيش آقا ساعت ١ از فوتبال اومده انتظار داره فقط غذاشو بياري جلوش بعد بره بخوابه 

موضوعی دعوا کن اخه موضوع دیر امدن از فوتبال و آماده کردن غذا چه دخلی به کادو عروسی داره...وقتی همه چی را قاطی کنی با هم معلومه دعوا میشه اونم دعوا الکی بی نتیجه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ميگه واسه من فرقي نميكنه تو جيبم باشه يا تو مغازم ميگم پس من چيكارم شوهرم با خانوادش با هم كار ميكنن ...

شما همونی نیسی ک تاپیک تعبیرخواب عجیبو زدی 😞😞😞😞😞

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
موضوعی دعوا کن اخه موضوع دیر امدن از فوتبال و آماده کردن غذا چه دخلی به کادو عروسی داره...وقتی همه چ ...

با فوتبالش كاري ندارم ميخوام يه چيزي بخرم ميگه پول ندارم منم ميگم لا اقل پولايي كه خانوادم كادو داده بودن رو ميدادي به خودم

ميگه واسه من فرقي نميكنه تو جيبم باشه يا تو مغازم ميگم پس من چيكارم شوهرم با خانوادش با هم كار ميكنن ...

کار شراکتی همینه دیگ جز دردسر چیزی نداره

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
با فوتبالش كاري ندارم ميخوام يه چيزي بخرم ميگه پول ندارم منم ميگم لا اقل پولايي كه خانوادم كادو داده ...

اخه بعد این همه مدت ..یکم منطقی نیست نوع رفتارت الان شما از دیر آمدنش ناراحت شدی بحث پول ندادن و کادو و ...همه را قاطی کردی با هم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اخه بعد این همه مدت ..یکم منطقی نیست نوع رفتارت الان شما از دیر آمدنش ناراحت شدی بحث پول ندادن و کاد ...

اصلا کدوم مادری بچه رو پرت میکنه میگه بگیر ماله خودت توپه مگه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
یعنی الان با وجود یه بچه یادت افتاده مادرشوهرت پولارو برداشته😕

هميشه يادم هست آخه خودش ميره همه چي ميخره واسه خونش بعد من ميخوام ميگه تو داري بابات خريدي خب منم همش يادم ميوفته شما باشيد ناراحت نميشيد!

خب وقتی پدر همکاری نداره تو ناراحتی پیش میاد حالا دست غریبه که نداده باباشه نمیگیره دو دقیقه نگه داره ولی رفتار این دوستمان درست نیست نباید  مباحث را قاطی هم کنه ا

خرج عروسی با کی بود؟؟؟با هرکی بود کادوهارو اون باید برداره

من خرج عروسیم با شوهرم بود پولا وطلاهارو خودمون برداشتیم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

نميگم ماله خودت ميگم بيا كمك كن نگه دار رفته خوابيده تو حال بچه رو ميذارم رو تخت نصفه شب بيدار ميشه گريه هم نميكنه قل ميخوره ميوفته از تخت 

هميشه يادم هست آخه خودش ميره همه چي ميخره واسه خونش بعد من ميخوام ميگه تو داري بابات خريدي خب منم هم ...

ناراحت نباش عزیزم اکثر مردا همینن طرفدار ننشونن متاسفانه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤