2777
2789
کار شراکتی همینه دیگ جز دردسر چیزی نداره

واقعا من چرا كادو هايي كه فاميلام دادن رو بدم مغازه اي كه بردارش كار ميكنه بعد جاريم هر روز يه چيز بخره كه ازم من كم نياره بعد بگن به تو بابات داده تو هيچ چي نخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شهر ما رسم اینه که کادوهای عروسی رو جمع میکنن وبرا عروس طلا میگیرن که برای آیندشون سرمایه بشه.یعنی طلا برا زن ومرده.مثلا من دوتا النگوی پهن گرفتم.با گردنبند.بعد برای پیشرفت کار شوهرم فروختیم.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

استارتر شما باید همون اول مخالفت میکردین با اینکار ،الان با دعوا که کادوهارو پس نمیدن.بیخیالش شو.ولی بهت حق میدم

من نمیتونم باور کنم شب بخیر ✋✋✋

شما كه جاي من نيستيد كه از صبح تا ١ نصفه شب تنها باشيد بعد كه شوهرتون بياد هيچ كاري نداشته باشه فقط بگه غذا چي داريم چاي بيار 

استارتر شما باید همون اول مخالفت میکردین با اینکار ،الان با دعوا که کادوهارو پس نمیدن.بیخیالش شو.ولی ...

همون اول ناراحت شدم الانم بحث اون پول نيست بحث اينه كه نميذارن من واسه خونم چيزي بخرم

همون اول ناراحت شدم الانم بحث اون پول نيست بحث اينه كه نميذارن من واسه خونم چيزي بخرم

حق داری.بهشون توجه نکن.شوهرتم با زبون خوش به قول معروف خر کن.بخدا مردا حرف زور حالیشون نمیشه.فقط مظلوم نمایی وزبون خوش.

حق داری.بهشون توجه نکن.شوهرتم با زبون خوش به قول معروف خر کن.بخدا مردا حرف زور حالیشون نمیشه.فقط مظل ...

خودشون ميا ميبنن من تو جهزيه ام چي دارم ميرن عين همونو ميخرن اول مادر شوهر بعد جاريم

خودشون ميا ميبنن من تو جهزيه ام چي دارم ميرن عين همونو ميخرن اول مادر شوهر بعد جاريم

حسودیتو میکنن.تو هم کوتاه نیا وبه حرف اونا نباش.به اونا هیچ ربطی نداره تو بخای برا خونت چیزی بخری

شوهر من اونا بگن نه هيچ نميگه كلا خيلي بچه ننس خسته شدم

حق داری عزیزم.شوهر منم با برادرش شریک بودن خیییییلی اذیت شدم الان شوهرم ازش جدا شده الان میفهمم زندگی یعنی چی.

بچه رو وارد دعواتون نکن 

بچه اغوش مادرشو میخواد لجبازی با احساسات بچه؟؟؟؟

گرچه منن هر وقت از همسرم ناراحت میشم میدر تو اتاق بچه میمونه پیشش😖😖😖

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.