2777
2789

پسر من ۳ سال و ۳ ماهشه تو گفتار عقبه یه مدت بردمش گفتار درمانی بهم گفتن فقط اجتماع رو کم دیده و به خاطر همین عقبه بعد یه کم راه افتاد الانم می بینم به نسبت تاخیرش پیشرفت داره تا این که دیگه نبردمش گفتارو گفتم ببرمش کلاس مادر و کودک رفتم اونجا مربیش یه روانشناس کودکو معرفی کرد بردم پیش اون که زیر دستش کلی کار درمانگر و گفتار درمانگر هستن یهو گفت این یه شاخه هایی از اتیسم و داره با ۲ دقیقه دیدن من از اون روز حالم خیلیییییی بده چیکار کنم نمی دونم چیکار کنم نمی دونم برای چی اینو گفت... علائم اتیسمو نداره پسر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم ۳سال وشش ماهشهخودت بهتر میدونی مشکل بچتو، خب مربی یه چی گفته بیخیال

مربی نگفت دکتره گفت ولی حس می کنم خیلی زود تصمیم گرفت اتیسم تو این سن این جوری راحت تشخیص داده نمیشه دختر شمام تاخیر داره؟

بعضی روانشناسا فقط مدرک دارند. هیچی بارشون نیست. اما برای اطمینان دل خودت یه روانشناس معتبر ببر که خیالت راحت باشه.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

مربی نگفت دکتره گفت ولی حس می کنم خیلی زود تصمیم گرفت اتیسم تو این سن این جوری راحت تشخیص داده نمیشه ...

نه تاخیر نداره ، آخه من دخترمو خیلی جاها میبرم  هرروز خونه مامانم ، خونه مادرشوهرم که غیر دخترم ۵تا نوه دیگه داره بااوناهم بازی میشه تابستوناهم می‌بردم پارک ببرش تواجتماع درست میشه

حس می کنم به خاطر این که حتما پول بدیم بریم اونجا درمانش کنیم اینو گفت من از اون روز هر روز گریه می ...

بقران دیووونه ای توووو

دختر اینا چرت مبگن

انقدر منو ترسوندن ک نگو

گوش نده به این احمقا

بچت هیچیش نیست هیچیششش

از من و تو سالم تره