2777
2789
عنوان

خواهش می کنم خصوصا مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست
اینا اصلا خیلیاشون اتیسم نمیشناسن ببر پیش یه دکتر خوب توی تهران پسرا کلا خودشون دیر حرف میزنن نگران ...

اشتباه من این بود به حرف مربی گوش کردم من بچه هاییو می بینم اونجا که مشخصه علائم اتیسم دارن ولی چون مادرشون پیگیر نیست کسی کاری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز لکنت چه علائمی داره .اصلا با یه علامت نمیشه قضاوت کرد. با دو دقیقه هم نمیشه . 

خواهرزاده من از ۱۱ سالگی تازه فهمیدن بیش فعاله .نه اینکه ندونن مشکل نداره میبردن جاهای خوب توی تهران ،میگفتن شیطونه مشکلی نداره فقط عدم تمرکز داشت .اونوقت پسر شما رو تو دو دقیقه تشخیص داد ؟ 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
میشه بگی چه کارایی میکنه

مشکلش اینه که اگه تو خونه بهش بگم برو ماشینو بیار میاره بیردن گیج میشه یا خیلی یهویی به آدمای تو بیرون می چسبه میره سلام می کنه فکر می کنه باید با همه دوست بشه یا مثلا بهش میگم بپر بالا سخت می پره ولی خوب می دوئه کلماتش داره دقیق میشه دا ه ۲ کلمه ای میگه تازگیا بیرون گبج میشه