2777
2789
عنوان

🎀دلم میخواد برم سربازی 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این کارزار اومدن راه انداختن اصلن چرته تصویب نمی شه. پسرارو هم نمی دونن چیکار کنن مدت سربازی می خوان کم کنن بعد دخترارو بفرسن؟؟ میدونید چه هزینه سرسام آوری داره برا دولت از لباس و پوتین و خورد و خوراک اون همه سرباز هزینه آموزش و...

بعدم اصلن نیوهای مسلح زیربار این داستان نمی ره

حق و حقوقم مال خودشون من هیچیو با خواب و آرامش و تنهایی عوض نمیکنم 😁

متوقف شد که 😂🎀

برو راحت بخواب 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بابا این کارزار اومدن راه انداختن اصلن چرته تصویب نمی شه. پسرارو هم نمی دونن چیکار کنن مدت سربازی می ...

الان رفتم دیدم تا متوقف شده 😂

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بابا این کارزار اومدن راه انداختن اصلن چرته تصویب نمی شه. پسرارو هم نمی دونن چیکار کنن مدت سربازی می ...

فکر میکنم برای اینکه قضیه گرونی و اینا فراموش بشه این چیزا رو راه انداختن 

به هر حال تعطیل شد

شببب بخیر 😆❤️

شب توهم بخیر برو لا لا 🥰😂

برای ارث و دیه نصف و هزار بدبختی دیگه زن لال میشنبرای سربازی و مهریه زبونشون درازه

کارزار که متوقف شد ولی خودشونو نشون دادن