2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست
مطمئن باش خداهمیشه هواشوداشته،بهترینها سرراهت قرارمیگیره، اشنایی فامیلی ازشون کسی نیس ازش بپرسی

چرا خودشون از شهر ما رفتن به مشهد مهاجرت کردن کامل بقولی..اما اقوامشان همگی قسم میخورن که بی خبرند....هر راهی بگید امتحان کردن الان حکم جلبش رو هم دارم اما پیداش نمیکنم مثل موش تو سوراخه توی شهر بزرگ مشهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش، جاش خوب هست پیش خانواده پدریشه، فامیل منم 10ساله دخترشوندیده، شهردیگس

اره موارد دیگه رو میبینم صبور تر میشم خدایی هست که در سکوت تماشامون میکنه

چرا خودشون از شهر ما رفتن به مشهد مهاجرت کردن کامل بقولی..اما اقوامشان همگی قسم میخورن که بی خبرند.. ...

مطمئن باش عادت کرده به خانواده پدریش، نگرانش نیاش، اما مطمئنا بعداسراغتون میاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ارامش به خودتون ودخترگلتون عطا کنه وای غمای خودم ازیادم رفت، امروز خیلی ناراحت بودم ازناراحتی خوابم نگرف که تاپیک شمارودیدم دارم گریه میکنم برا این مشکلت، 100صلوات برات نذرمیکنم خدامشکلت حل کنه ارامش نصیبت بشه بخدادنیا ارزش نذاره بالاخره غماتموم میشن، اما خداتورومیرسونه به دخترت حالا دیروزودداره، ازپیغمبرابالاتر نیستیم که اینهمه بابلا ومصیبت امتحان شدن، توقران اومده انسان روتورنج افریدیم

وایی فکر‌ کن شوهرت سرش به سنگ‌بخوره دخترتو بیاره ببینیش چی‌میشه یاد فیلم ارغوان میوفتم که دوراز مادر ...

نمیخوره...ولی یه ردپایی از خدا میبینم کم کم بت چیزایی ک شنیدم انشالله ک دادگاه بتونه بگیرتش بزور ازشون♥️

نمیخوره...ولی یه ردپایی از خدا میبینم کم کم بت چیزایی ک شنیدم انشالله ک دادگاه بتونه بگیرتش بزور ازش ...

انشالله 

بزرگ بشه میتونه پیدات کنه ولی سنش کم بوده نمیدونم عقلش در بزرگ‌سالی برسه یانه

مطمئن باش عادت کرده به خانواده پدریش، نگرانش نیاش، اما مطمئنا بعداسراغتون میاد حضرت فاطمه زهرا سلام ...

با تک تک جملاتت آرامش بهم تزریق شد...ممنونم ممنونم ازت الهی که غم نبینی♥️الهی که منم راحت بشم ازین غم جگرسوز و ناتموم..مهرسای من عادت کرده اما خیلی دوسم داشت میگفت مامان من عاشقتم..❤️‍🩹من بهش میرسم به خداهم‌ گله نکردم ک چرا من...امتحان سختی بود امیدوارم زود تموم شه...من ب مهرسای خودم برسم همین کافیه

مطمئن باش عادت کرده به خانواده پدریش، نگرانش نیاش، اما مطمئنا بعداسراغتون میاد حضرت فاطمه زهرا سلام ...

راستی گریه نکن عزیزمن❤️‍فقط اگه توام دلت شکست بود یاالله به داد مهرسا و مهسا برس♥️تو خدای مظلومانی

راستی گریه نکن عزیزمن❤️‍فقط اگه توام دلت شکست بود یاالله به داد مهرسا و مهسا برس♥️تو خدای مظلومانی

دارم به بچم شیرمیدم وگریه میکنم برات، اشکم رودستم ریخت، بحق اشکای حضرت فاطمه خدانحاتت بده ازغم، مهرساومهسات خوش باشن بحق امام زمان، باوجودخدا نگران نباش عزیزم، حسبناالله ونعم الوکیل ☝️، حصرت موسی روتونیل گرفت گذاشت توبغل مادرش، مطمئن باش خدا بهت میرسونتش

دارم به بچم شیرمیدم وگریه میکنم برات، اشکم رودستم ریخت، بحق اشکای حضرت فاطمه خدانحاتت بده ازغم، مهرس ...

منم دارم بچه شیر میدم به حال نیک میگیرم این اتفاقو♥️به خداییش ایمان دارم‌♥️