2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال و سه ماهه که ندیدمش..سه روز ب زایمانم از در مدرسه دزدیدنش از جیغی‌که زدم کیسه آبم پاره شد و تا ...

خداصبرت بده واقعا، ارامش میخوام برات، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

الهی بخدا اون بچه افسرده میشه

من براش قرآن میخونم برای روحش دعا میکنم ک این چیزا رو رد کرده باشه و یادش نمونه...و بی مادر بزرگ نشه چون من زنده م و عاشقانه میپرستیدمش تو تمام این ۷سال حتی یبار باهاس دعوا نکردم❤️‍🩹یبار چیزی نخواست ک نخرم براش ..

فرشته بود آدم نبود...یه بچه آروم و سالم‌‌‌..بهشت بود برام♥️قلبم تکه تکه ست بیادش آرزوی گرفتن دستاش تو قلبمه یکساله خواب بغلشو میبینم صبحش انگار بهم آمپول شادی تزریق میشه به همه کارام میرسم از شادی♥❤️‍🩹اون قلب من بود ...

درستهولی‌خوب همیشه مادرم میگه پدر به بچه صدمه‌نمیزنهانشالله خوش‌باشه

الهی که به حق نفست پاکت اینطور باشه....خیلی فکرا میزنه ب سرم اما میگم پدرشه انشالله ک اشتباه میکنم 

خداصبرت بده واقعا، ارامش میخوام برات، اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

قربونت برم به حق این‌صلوات عزیز الهی که مهرسای من آزاد بشه و خوشبخت❤️‍🩹خدا پاداش‌ صبر هممونو بده علی الخصوص این بچه ی مهربون من

من براش قرآن میخونم برای روحش دعا میکنم ک این چیزا رو رد کرده باشه و یادش نمونه...و بی مادر بزرگ نشه ...

اشکم رو دراوردی بمیرم برات 

با اینکه تجربه نکردم ولی میدونم چقدر سخته

ادما چقدر کثیفن

بعدن میان اینجا میگن سگا اشغالن

سگ‌ از انسان بخدا بهتره

چقدر واست ناراحت شدم چی بگم خدا کمکت کنه و مراقب دختر نازت

الهی که به حق نفست پاکت اینطور باشه....خیلی فکرا میزنه ب سرم اما میگم پدرشه انشالله ک اشتباه میکنم

نه دورت بگردم پدرشه بدی بچشو نمیخاد انشالله واسش هیچی کم نزارن احساس  کمبود مادر نکنه

قربونت برم به حق این‌صلوات عزیز الهی که مهرسای من آزاد بشه و خوشبخت❤️‍🩹خدا پاداش‌ صبر هممونو بده عل ...

مطمئن باش خداهمیشه هواشوداشته،بهترینها سرراهت قرارمیگیره، اشنایی فامیلی ازشون کسی نیس ازش بپرسی

اشکم رو دراوردی بمیرم برات با اینکه تجربه نکردم ولی میدونم چقدر سختهادما چقدر کثیفنبعدن میان اینجا م ...

من صبورشدم تروخدا به دوروبریاتون بگید موقع طلاق بچه رو از تعیین تکلیف کنن تحت تاثیر حرفای بزرگترا نباشن من باید برای بعد ۷سال هم محکم کاریش میکردم اما فک کردم چون ۷سال یادش نکرده حتما بیخیالش شده ....