2777
2789
عنوان

احساس پوچی میکنم

245 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها

متولداردیبهشت۷۶ام ۲۸سالمه دوتا بچه دارم یکیش باهام نیست پیش همسرسابقمه ب زور ازم‌گرفته بچه دومم از ازدواج دوممه و باهامه و باهمسرم خداروشکر خوبیم♥️

فولاد یکسال رفتم سرکار بدلیل مخالفت همسر و سختی شدید کار اومدم بیرون...ساعت کاریشم ک احتمالا بدونین۸ساعته.

بعدش رفتم معلمی غیرانتفاعی حقوقش کم بود تقسیم شدیم برای کلاس اما حقوقش پیارسال ۱ونیم بود و خیلی کم نرفتم و خانه داری رو انتخاب کردم ک بجه دار شم و بچمو بزرگ کنم.الان بچم یکسال و سه ماهشه تقریبا از آب و گل درومده میتونم درس بخونم 

همسرم از لحاظ مالی تامینم داره اما راضی نیستم به این مخدودیت پول توجیبی...

لیسانس حسابداری دارم درسم خ خوب بود هوش و یادگیری م خوبه

دلم میخواد برم سرکار

بین کارمند بانک و معلمی موندم 

جفتشون برا استخدام رسمی میخوام بخونم خودمو میشناسم ک اگه اراده کنم حتما موفق میشم 

اما نمیدونم کدوم احتمال پشیمونیم کمتره ک استارت بزنمش 

جفتشو دوس دارم...

معلمی فقط میشه هنرآموز شد و بانک ک کارمندی دیگه!

کمکم کنید....

میخوام یکسال کامل بخونم ک تا ۳۰سالگی آزمون قبول شم

چجوری بدون اون بچت زندگی میکنی وای

یکسال و سه ماهه که ندیدمش..سه روز ب زایمانم از در مدرسه دزدیدنش از جیغی‌که زدم کیسه آبم پاره شد و تا به الان پیداش نکردم کل مشهدو گشتم حضانتشم پس گرفتم آپا خود بچمو پیدانمیکنم تویه مشهد قایمش کردن ما خراسان جنوبی هسیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدای منبمیرم واسمالهی بمیرن اشغالا

خدانکنه..دوسه ماهیه ک‌حالم بهتره اونا میخواستن من نابود شم روحم مرده اما جسممو نگه داشتم ک جشن پیروزی شونو نبینم♥❤️‍🩹صبورشدم جگرگوشمم دختره اونم صبور کردن بزور❤️‍🩹

میدونم که خدای من حق منو میگیره♥️

خدانکنه..دوسه ماهیه ک‌حالم بهتره اونا میخواستن من نابود شم روحم مرده اما جسممو نگه داشتم ک جشن پیروز ...

الان دختره پیشته درسته

اونه کی‌پسر بود؟

انشالله تاوان بدن الهی

افرین قهرمان تو میتونی

الان دختره پیشته درستهاونه کی‌پسر بود؟انشالله تاوان بدن الهیافرین قهرمان تو میتونی

جفتشون دخترن♥️مهرسا الان ۸سالشه قلب اولمه و دومی هم سوین ک الان یکسال و سه ماهشه 

اخی الهی فکرشو میکنم اشکم در میادتوی چند سالگیش دزدیدن؟خودت چند سالته؟

توی ۷سالگی...خودم الان ۲۸سالمه یکسال و سه ماهه پیش دقیقا سه چهار روز قبل بدنیا اومدن بچه دومم ک چون شوک عصبی بم وارد کردن کیسه آبم ترکید و یازده روز زودتر زایمان کردم

اخی الهی فکرشو میکنم اشکم در میادتوی چند سالگیش دزدیدن؟خودت چند سالته؟

۷سال با کمک خانوادم بدون کمک اونا بچمو بزرگ کردم یهو توی ۷سالگی اومدن بردنش حتی اینارو نمیشناخت...بچه م چه شبایی به سر گذرونده با آدمایی ناآشنا...ک فقط تو شناسنامه نسبت داشتن باهاش

همسر سابقتون یا خانواده اش بچه رو دزدیدن یا دزد بود که بچه میدزدیده؟....

خودش با خانوادش....❤️‍🩹ی روز کشیک‌میدن تو ماشین و به مامانم ک‌داشته بچمو از مدرسه می‌آورده حمله میکنن و میندازنش تو ماشین..