nabatiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 5509 عنوان پیش زنا و دخترایی که جلو جمع یجوری رفتار میکنن انگار نامرئی هیتی و حرفتو نمیشنون 192 بازدید | 11 پست یا میزنن وسط حرفت و چپ چپ نگات مبکنن و کلن نادیدت میگیرن باید چطوری رفتار کرد چه سیاستی رو استفاده کنم تو جمع کسی نتونه برخورد تحقیر امیز داشته باشه existing is exhausting 1404/06/19 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ضرس_قاطع عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 648 تو هم بپر وسط حرفش😂 ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
mahiiimn عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 3000 من قبلا عین اصکلا ضایع میشدم ولی الان ب این صورت که مستقیما میگم شعور حرف زدنو هنوز با اقن سنت نداری?نمیدونی وسط حرف کسی نباید بپریصایعشون میکنم روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜♀️
خانم_مارشمالو عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 268 من باشم تو بحث های این جمع به هیچ عنوان شرکت نمیکنم البته اگر نتونم رفتن به اون جمع رو کنسل کنمکلا سرم تو گوشیه اینجور مواقع اگه از آدمای اطرافم خوشم نیاد
جدیدالورودی عضویت: 1404/06/15 تعداد پست: 184 ببین دیدم اینا رو متاسفانه خیلی قاطع بگو عزیزم دارم حرف میزنم نمیدونی رسم ادب نیست توی حرف کسی پریدن چه عجله ای داری برای حرف زدن اخه
مریمگلی83 عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 73 شما هم با اعتماد به نفس نادیده شون بگیر اینا معمولا حسودن روزی او یک جنگجو است روزی دیگر یک آشفته و شکسته، بیشتر روزها کمی از هر دو , اما او هر روز اینجاست ، ایستاده ، میجنگد و تلاش میکند...او من هستم.