2777
2789
درسته در واقع میشه همون کارمای اجدادیکارمای اجدادی یعنی تقاص اشتباهات گذشتگان رو نسل باید بده متأسفا ...

متاسفانه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بععععععله اونم چه تقاصی دوست همسرسابقم نمیزاشت همسرم خونه بیاد یسره میرفت خونه اونا یسره باهم بودن ب ...

ولی آخرشم مرد وهمسرم خونه نشین شد بزور سرکار میرفت یسره مواد میکشید طوری شد که بینیش به زمین میخورد باید صداش میکردیم تا بحال خودش بیاد سنی نداشتم شونزده سالگی باهاش ازدواج کردم بیست سالگیم طلاق گرفتم اونم تقاص پس میده ولی چون دخترم باهاش زندگی میکنه همیشه از خدا سلامتیشون خواستم

خیلی وقتا دیدم بچه طرف توو کلللی مشکل دست و پا میزنه بعد میگن مثلا باباش یا مامانش فلان کرده بود به ...

بنظر منم اوج بی عدالتیه این قضیه

ما بختیاری ها یه ضرب المثل داریم که میگه: اِکُنه پدر و مادر اِکَشه رود بی خبر

پدر و مادر کار رو انجام میدن فرزند بی خبر تقاصشو میده 

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
مشکل هیچکی اندازه من نی

پدرت اشتباه میکنه توی عدل الهی پاش گیره

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

پدر پیری داشتم از عصبانیت حرفهایی میزد ولی نگران من بود میگفت شده میرم گدایی تا تو درس بخونی موفق بشی سوارکار بشی خیلی مهربون بود شادی روحش صلوات میفرستین؟

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

از یه روانپزشک دارو بگیرین بریزین تو غذا یا چاییش آروم بشه عصبی نباشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
پدرت اشتباه میکنه توی عدل الهی پاش گیرهاین ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنو ...

روحش شاد.

اسم کتاب و میگی بهم لطفا

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
من اول تو فکر اینکه شاید تقاص کارایی که با من کردن نبودم،ولی الان که فک میکنم میبینم ن واقعا همینه،ب ...

دعای علقمه بخون شرش کم بشه چون ممکنه ترکشاش به زندگی شمام اصابت کنه 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد از شخص دور بشن 

از پنجشنبه بخون کمه زود تموم میشه 

چقدزندگیت شبیه منه انگار بلاهایی که بابام سرم آورد رو داری مینویسی دقیقا همینطور بودهمینطور فحش میدا ...

عزیزم❤️

همیشع برام سوال بوده یه چیزی اینکه:

بهار عمرمو همه عشقمو دادم به یکی واقعا دیوانه وار دوسش داشتم ۲سال باهم بودیم سرباز بود میگف خدمتم تموم بشه یکی میشیم خدمتش که تموم شد یهو گف دارم نامزد میشم مشکلی برام بوجود بیاری نابودت میکنم.رفت۱سال نشده نامزدیش بهم خورد.از اینور اونور شنیدم پشیمونه بخشدیمش دوباره شروع کردیم بعد چند ماه ازم سرد شد و دور شدیم.و من باز دلشکسته شدم.من ازدواج کردم بچه دارم.تازگیا شنیدم بازم یکیو گرفته و طلاق داده.

بنظرتون یعنی تقاص دل شکسته منو داده یا سرنوشتش اون بوده؟نمیدونم واقعا

من همانم که شبی عشق به تاراجش برد...
بزار من اولین نفری باشم که بهت بگم دردهای تو نصف دردهای من هم نمیشه! تو یدونه ای و غصه خودت و مادرت ...

عزیزم. کاش میتونستم بغلت کنم. قربون دل رنج دیده‌ت برم❤️

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

متاسفم عزیزم بابت سختیهایی که تحمل کردی

نود و نه درصد مشکل پدرتون بخاطر اعتیادش هست اگه راضیش کنید بره کنگره 60 ورق زندگیتون برمی‌گرده 

خودت و مادرت هم برای حال خودتون برید رایگان آموزش‌هایی بهتون میدن که هیچ جا وجود نداره 

عزیزدلم ... واقعا برای این مرتیکه متاسفم این اسمش پدر نیست. آبجی خودمی کاش نزدیکتر بود بغلت میکردم ...

قربونت برم