واا ربطی نداره اصلا اینجوری نیست تعریف اورژانس اجتماعی وه فقط به بچهها کمک کنه
خواستن از زیر کار در برن احتمالا
شما دوباره تماس بگیر ببین کارشناسهای دیگه هم همینو میگن
من دو سه بار تماس گرفتم اصلا ازم سن نپرسیدن یا نگفتن فقط به بچهها کمک میکنن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی بهم گفتن اگه میخوام آدرس بدم مامورهاشون بیان یا خودم برن
که من گفتم خودم میرم و نرفتم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب معتاد بود چی بود مصرفش چی بود؟میشه یه کم توضیح بدی صفحه اول یک هزارم مشکلمو گفتم خیلی سختمه خیلی
عزیزم دوست ندارم راجبش صحبت کنم
صرفا به عنوان یه راه حل گفتم شاید اورژانس اجتماعی براتون کاری کنه
خدا کنه فقط به مرگ خودم فکر میکنم که خلاص شمولی دلم به حال مامانم میسوزه
عزیزم شرایط سختیه امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت حل شه و برات بهترینا اتفاق بیوفته🫂
تو سن کمتر از ۳۰ سالگی شروع کرد به برداشتن کلاه مردم😶😶سر همه رو کلاه گذاشت تا دو قرون پول جمع کنه ...
بعضی ها چه بختی دارن.... خوش به حالشون... ولله یکی زندگی همه رو نابود کرده از دزدیدن وسیله و پول و دیه بریدن و تهمت زدن یعنی بهتون بگم کاری نبوده نکرده باشه ولی الان راست راست داره برا خودش راه میره یعنی اگه لحظهای بهش فکر کنم از بی عدالتی خدا کافر میشم....