2777
2789
گفتن به بچه ها کمک میکنن فقط

واا ربطی نداره اصلا اینجوری نیست تعریف اورژانس اجتماعی وه فقط به بچه‌ها کمک کنه

خواستن از زیر کار در برن احتمالا

شما دوباره تماس بگیر ببین کارشناس‌های دیگه هم همینو میگن

من دو سه بار تماس گرفتم اصلا ازم سن نپرسیدن یا نگفتن فقط به بچه‌ها کمک میکنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واا ربطی نداره اصلا اینجوری نیست تعریف اورژانس اجتماعی وه فقط به بچه‌ها کمک کنهخواستن از زیر کار در ...

خب تو مشکلت چی بود چی گفتن بهت؟

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
خب تو مشکلت چی بود چی گفتن بهت؟

من پیگیری نکردم تو همون مرحله تماس رهاش کردم

ولی بهم گفتن اگه میخوام آدرس بدم مامور‌هاشون بیان یا خودم برن

که من گفتم خودم میرم و نرفتم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من پیگیری نکردم تو همون مرحله تماس رهاش کردمولی بهم گفتن اگه میخوام آدرس بدم مامور‌هاشون بیان یا خود ...

خب معتاد بود چی بود مصرفش چی بود؟

میشه یه کم توضیح بدی صفحه اول یک هزارم مشکلمو گفتم 

خیلی سختمه خیلی

خب معتاد بود چی بود مصرفش چی بود؟میشه یه کم توضیح بدی صفحه اول یک هزارم مشکلمو گفتم خیلی سختمه خیلی

عزیزم دوست ندارم راجبش صحبت کنم

صرفا به عنوان یه راه حل گفتم شاید اورژانس اجتماعی براتون کاری کنه

عزیزم دوست ندارم راجبش صحبت کنمصرفا به عنوان یه راه حل گفتم شاید اورژانس اجتماعی براتون کاری کنه

ممنون ببخشید زیاد پرسیدم

ممنون ببخشید زیاد پرسیدم

خواهش می‌کنم

حالا شما پیگیری کنید شاید یه راهی پیدا شد

خواهش می‌کنمحالا شما پیگیری کنید شاید یه راهی پیدا شد

خدا کنه فقط به مرگ خودم فکر میکنم که خلاص شم

ولی دلم به حال مامانم میسوزه

خدا کنه فقط به مرگ خودم فکر میکنم که خلاص شمولی دلم به حال مامانم میسوزه

عزیزم شرایط سختیه امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت حل شه و برات بهترینا اتفاق بیوفته🫂

آدمایی که تقاص پس دادن زیادن یه مرد متاهل بود دنبال یه دختر مجرد افتاده بود دختره بهش محل نذاشت همه ...

آدم می شناسم به دو تا دختر پاک و دلشکسته تهمت جنسی زد اونهم نزدیک ۴ سال پیش الان راست راست داره راه میره و خوش میگذرونه

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
تو سن کمتر از ۳۰ سالگی شروع کرد به برداشتن کلاه مردم😶😶سر همه رو کلاه گذاشت تا دو قرون پول جمع کنه ...

بعضی ها چه بختی دارن.... خوش به حالشون... ولله یکی زندگی همه رو نابود کرده از دزدیدن وسیله و پول و دیه بریدن و تهمت زدن یعنی بهتون بگم کاری نبوده نکرده باشه ولی الان راست راست داره برا خودش راه میره یعنی اگه لحظه‌ای  بهش فکر کنم از بی عدالتی خدا کافر میشم.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹