2777
2789
دوست گلم شما باید ضمیر ناخودآگاهتون رو پاکسازی کنیدچون ذهنیت شما نسبت به شوهر مثل پدرت بوده همسرانتو ...

عزیزم اتفاقا اصلا ذهنیت بدی نداشتیم خودشون بد ذات بودن...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

انشاالله خدا در رحمتش به روت بازکنه

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

چقدزندگیت شبیه منه انگار بلاهایی که بابام سرم آورد رو داری مینویسی دقیقا همینطور بودهمینطور فحش میدادکتک میزد همینطور تهمت میزد حتی رفتاراش وکاراش همین بود بعدچندین سال عذاب کشیدن ما خودش گذاشت رفت الان با یه آشغال حین خودش زندگی میکنه اینقدر براش مامانم و ما خوب بودیم ک همیشه پشت سرمون میگه زندگیم بااونا خوب بوده الان خودش داره عذاب میکشه تقاص شو پس داده حرفاتو باتمام وجودم درک کردم میدونم چقدر تو عذابی انشالله خدا کمکت کنه 

من افسردگی شدید گرفتم وخودکشی کردم از بس به ما تهمت وناسزا میگفت ولی خدا جوابشو دادمنم بچه درس خون بودم همش میومد با لگدومشت میزد توسرم وقتی فحش میدادمیترسیدم کسی از همسایه هابشنوه واقعا باور کنه من اونطوری هستم اگه بخوام برات از بدی هاش بگم خیلیه ولی خداروشکر داره تقاص میده .

مامانم هر بلایی که سر خانواده شوهرش آورد زنداداشام سرش آوردن یبار بابام بخاطر مامانم مادرشو از خونه ...

امضات قشنگه

ازجوانی گله دارم زجهانت سیرم کوله باری زحسرت زهمه دلگیرم من سرو پای خیالم همه سال بیمارم تا سحر خواب ندارم نه کسی می‌داند نه کسی هست که چون خود به کنارم ماند من و جام و می و مطرب همه دیوانه شدیم گویی از شهر خود دور و بیگانه شدیم تو کمی حرف بزن من به غمم میبالم سربی کسی سلامت که شده احوالم تو چه دانی زجهانم که نداری طاقت تا بریزم غم اسرار نهانم بیرون من همانم که در اوج جوانی نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم نه جوانی دیدم 

همه تو زندگی شون مشکل دارن انشالله خدا مشکل شمارو حل کنه مشکل منم حل بشه

الهی آمین عزیزم اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

عزیزم چون من خودم هم قبلا اینجوری مینوشتم و بهم گفتن معنی فرق میکنه خواستم بهتون بگم.

کلمه ان شاالله درست هست باید جدا ازهم نوشته شه.. روهم نوشته بشه معنیش فرق میکنه. تو نت سرچ کنین دقیقشو نوشته❤

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

عزیزم اتفاقا اصلا ذهنیت بدی نداشتیم خودشون بد ذات بودن...

اشتباه متوجه شدی گلم

اصلا به ذهنیت ربط پیدا نمیکنه

ضمیر ناخودآگاه حتی در زمانی که شما در شکم مادر هستی نمود پیدا میکنه

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

اسی جان برات از عمق قلبم آرزو میکنم زندگیت به بهترین شکل رقم بخوره و خوشحال باشی همیشه تا دردات جبران شن.

برای منم آرزو کنید مشکلم حل شه دوستان

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

راستش من که ندیدم کسایی که بدی کردن تقاص پس بدن. 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

قربونت برمانقدر بغضم میگیره یکی میگه دردات زیاد بود....درد هیچکی اندازه من نیست آخه....هر وقت با کسی ...

بزار من اولین نفری باشم که بهت بگم دردهای تو نصف دردهای من هم نمیشه! تو یدونه ای و غصه خودت و مادرت رو میخوری ولی من!! هفت خواهر برادر و یه پدر قطع نخاع جدا از فقر جدا از دعواهای برادر با برادر در حد چاقو خوردنشون جلو چشمام و ارزویه یه اتاق داشتن برا خودم که بتونم درس بخونم و املا تمرین کنم و غیر از اینکه برادرام معتاد شدن و زندان رفتن و تیر خوردنو ....... همه اینا یه طرف و گریه بابام که نصف شب با خدا حرف زد و من شنیدم که میگفت خدایا منو بکش راحتم کن وقتی پا ندارم نمیتونم از کتک خوردن دخترام جلو گیری کنم نمیتونم ارزوهاشونو براورده کنم.......ببخشید گریه ام گرفت نمیتونم بقیه اشو تایپ کنم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
خیلی وقتا دیدم بچه طرف توو کلللی مشکل دست و پا میزنه بعد میگن مثلا باباش یا مامانش فلان کرده بود به ...

دیگه این سنت خدا هست که تا هفت نسل طرف درگیر اعمال اون شخص می شن  اگه بچه اش آدم خوبی باسه که برای تحمل اون سختی ها براش پاداش ثبت می شه. خدا به هیچ کسی ظلم نمی کنه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

پسرم یک سال با دختری عقد بودن تفاهم نداشتن و جدا شدن،جاریم اولین کسی بود ک باخبر شد،بعد توی جمعی یهو با لحنی ک انگار خبر خوش بده گفت آره فلانی (پسرم)جدا شده، همه هاج و واج به من نگاه کردن اون لحظه دلم بدجور شکست، ۸سال بعد پسرش ازدواج کرد با وجود یه بچه عروسش طلاق گرفت و رفت

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

بععععععله اونم چه تقاصی دوست همسرسابقم نمیزاشت همسرم خونه بیاد یسره میرفت خونه اونا یسره باهم بودن باهم زدن تو کار خلاف کلا همسرمو نمیدیدم وقتی میرم بیرون میام میبینم خونم بودن نشستن باهم مواد کشیدن یه روز دستامو بردم بالا گفتم خدایا من بااین سن کمم چه بدبختیا وسختی ها که کشیدم وصدام در نیومد خودت جوابشو بده فک کنم دو سه روز به عید سال ۹۳یا۹۴بود که باماشینش رف زیر تریلی بااین حال وقتی کما رفت شبو نخوابیدم وفقط دعامیکردم که خوب بشه