2777
2789
صفحه اول و بخون ببین اندازه من بدبخت نیستی امید وار شو❤️

چندسالت عزیزم؟؟

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی احترام پدرت رو نگهدار به حرفای کاربرای اینجا گوش نکن زندگی خودتو بدتر جهنم نکن با پدرت دشمنی نکن ...

امید وارم تو شرایطی قرار بگیری که بتونی درک کنی ادمارو...همین

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
امید وارم تو شرایطی قرار بگیری که بتونی درک کنی ادمارو...همین

اومدم بهت راهکار دادم 

نفرینم میکنی ؟

چقدر دلت سیاهه 

ان شاءالله خدا بدتر سرت بیاره 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

تقاص رو مادر من باید پس بده باید جلوی چشمام زجر کش بشهیه ماهه بودم چندبار خواسته منو بکشه با سم یاخف ...

چرا اینجوریه ؟

اومدم بهت راهکار دادم نفرینم میکنی ؟چقدر دلت سیاهه ان شاءالله خدا بدتر سرت بیاره

دمت گرم🤣❤️

تو که دلت سیاه تره که نفرین می‌کنی.

نفرین نکردم من گفتم تو شرایطی قرار بگیری که بتونی درک کنی

ایشالا راه کارت به کار خودت بیاد

در جواب اسی که یه خط در میان میگه ببینید چقدر من بدبختم خواستم بگم بدبخت ندیدی که خودت رو بدبخت می د ...

ممنون عزیزم خدا به دلت آرامش بده 

چقد بابات بده!! بعد بعضی ها از یتیمی گله میکنن. پدر نداشته باشی بهتره تا همچین پدری ! بابای یکی از د ...

دم مادرش گرم

دمت گرم🤣❤️تو که دلت سیاه تره که نفرین می‌کنی.نفرین نکردم من گفتم تو شرایطی قرار بگیری که بتونی درک ...

خب این نفرین هست دیگه 

نفرین ناحق یقه خودتو می گیره 

الکی مردمو نفرین نکن 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

خب این نفرین هست دیگه نفرین ناحق یقه خودتو می گیره الکی مردمو نفرین نکن

والا تو نفرین کردی دامنتم میگیره.