2777
2789

خیلی زیاد تا به حال خیلی ها از جمله خودم رو دیدم که تقاص کار اشتباه رو دادیم

یبار دلی رو شکستم از روی نادانی سال بعد همون اتفاق دقیق برای خودم افتاد 

کسانی رو دیدم که به یه نفر ظلم کردن ، تک تکشون دارن تقاص پس میدن

و خیلی ها 

ای کاش آشنا تو سایت نبود میتونستم خیلی بیشتر و بهتر و واضح تر توضیح بدم.

ولی اینو بدونید کار خیر در حق کسی کنید فرداش هزار برابر پس میگیرید

ظلمی در حق کسی کنید امسال نشه سال بعد هزار برابر بدتر باید پس بدید.

آدمایی که تقاص پس دادن زیادن 

یه مرد متاهل بود دنبال یه دختر مجرد افتاده بود 

دختره بهش محل نذاشت همه جا برعکس تعریف کرد 

گفت دختره دنبالم افتاده ، یک سال بعدش مرد 

آه دختر پاک گرفتش 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا یه پسری رفته بودن خواستگاری دختره جواب منفی داده بود 

خواهر پسره با این دختره دشمن شده بود 

برا دختره طلسم و دعا می گرفت 

هر جا می نشست بدشو میگفت 

همه ش به ناحق دختره و خانواده شو نفرین می‌کرد 

سه سال بعد خودش به طرز وحشتناکی مرد 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

وای خدا ببین تو چقدر اذیت شدی که خدا اینطوری...

یادمه بخدا سفره پهن نمیشد تو خونمون از دق من... انقد گریه میکردم خدا جای حق نشسته

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

اره

فامیلمون نزول میده یه بدبختی نزول گرفت ازش اونم در ازاش کارخونه و ماشینشو گرفت اونم نتونست پس بده این برداشت همون کارخونه اتیش گرفت ماشینشون تصادف کرد بچه شونم همش مریضه زنشم داره طلاق میگیره(فقط همینو نگرفته از کلی ادم همینجوری خونه و پول و ماشین و کارخونه درازای پولی که میده میگیره)

خودت باش،مگه خودت چشه؟؟    

یه زن حسود تو فامیل مون هست 

چشم دیدن خوشی و خوشبختی دیگران رو نداره 

تا جایی که بتونه برا بقیه دعا و جادو میگیره 

از ناراحتی و مشکلات دیگران خوشحال میشه

از خوشی هاشون ناراحت میشه 

تا الان ۶ بار حامله شده 

هر ۶ بار سقط کرده 

همه میگن از بس بدذاته بچه هاش سقط میشن 

آدم هر چی برا بقیه بخواد خدا اول به خودش میده

این زنه هم بدخواه همه هست 

خدا به خودشم بد میده 

خدا جای حق نشسته 

بله چون هر کسی بدی در حقت کنه همین دنیا پس میده شک نکن آقا هستم  زنم در حقم خیانت کرد فهمیدم بعداز بحثها برای اثبات‌ خودش منو معتاد و روانی جلوه داد به همه یکسال بعد جدایی  خدا طوری براش چرخند که ابرو وشرف خانواده خودش برد طوری که شبها میره خونه مادرش یا فامیل  تمام کسانی که فهمیده بودن بخصوص همسایه ها زنگ زدن بهم و حلالیت خواستن که منو قضاوت کردن 

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

حتما عزیزم.من قلبم تیکه پاره باتمام بدبخیام از ته دلم دعات کردم خوشبخت و سفید بخت بشی سارا جان

انشالله خدا دل شما رو هم هزار برابر شاد کنه عزیزم🤲📿

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
بله چون هر کسی بدی در حقت کنه همین دنیا پس میده شک نکن آقا هستم زنم در حقم خیانت کرد فهمیدم بعداز ب ...

چون هر کسی بدی در حقت کنه همین دنیا پس میده شک نکن.... 

ایکاش ما هم ذره ای از این پس دادن‌ها رو ببینیم... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

وااای اصلا تعریف کردی اعصابم خورد شد خدا بهتون صبر بده 

باباتم به راه راست هدایت کنه

کمپ و اینا که هست زنگ بزنین بیان

یا ازدواج کن 

آدم دیونه میشه