2777
2789
هیچوقت فکر نمی‌کردم تا راحت تقاص پس دادن خانواده شوهر بشم،خیلی بهم بد کردن خیلی،

ولی الان سر پیری یه عروسی گیرشون اومده وحشی بی آبرو داغون خونشون رو تو شیشه کرده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خیلی وقتا دیدم بچه طرف توو کلللی مشکل دست و پا میزنه بعد میگن مثلا باباش یا مامانش فلان کرده بود 

به نظر من منطقی نیست طرف ی کاری بکنه و بچه ت تقاص بده اما زیاد شنیدم که بچه طرف تقاص پس داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم هر بلایی که سر خانواده شوهرش آورد زنداداشام سرش آوردن 

یبار بابام بخاطر مامانم مادرشو از خونه پرت کرده بود بیرون و همیشه مامانم باافتخار برامون تعریف میکرد دقیقاً داداشم تازه عروسی کرده بود مامانم رو پرت کرد بیرون و مامانم با گریه اومد خونه 

خیلی وقتا دیدم بچه طرف توو کلللی مشکل دست و پا میزنه بعد میگن مثلا باباش یا مامانش فلان کرده بود به ...

دقیقا

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
مامانم هر بلایی که سر خانواده شوهرش آورد زنداداشام سرش آوردن یبار بابام بخاطر مامانم مادرشو از خونه ...

کاش بابای معتاد منم پس بده

هیچوقت فکر نمی‌کردم تا راحت تقاص پس دادن خانواده شوهر بشم،خیلی بهم بد کردن خیلی،ولی الان سر پیری یه ...

ممکنه

ممکنه

من اول تو فکر اینکه شاید تقاص کارایی که با من کردن نبودم،ولی الان که فک میکنم میبینم ن واقعا همینه،بهم محبت هم کردن ولی یه چند سال خیلی اذیتم کردن خیلی ،ولی خدا از سر تقصیراتشون بگذره من که حال کردمشون چون واقعا این تقاص خیلی زیاده خیلی خیلی ،خدا خودش شر این زنو از سرشون کم کنه از بنده خدا کاری بر نمیاد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من اول تو فکر اینکه شاید تقاص کارایی که با من کردن نبودم،ولی الان که فک میکنم میبینم ن واقعا همینه،ب ...

خدا فقط برا من و مادرم خیلی صبوره پس

خدا فقط برا من و مادرم خیلی صبوره پس

برای منم بعد ده پانزده سال جوابشون رو داد چندین سال اذیتم کردن

من 20سال مامانم بیشترنمیدونم دیگه

چرا میخوای بابات تقاص بده اون هر مشکلی براش پیش بیاد شما هم اذیت میشید

عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره.

دلیل نمیشه غریبه بتونه ظلم کنه خانواده نتونه.

یه بابای معتاد عوضی دارم که از بچگی شکنجم میداد میشست روم خفم کنه یا میکشبدتم میگف از پنجره میندازمت پایین من فقط تو دلم میگفتم بندازه خدایا....

تازه پریود میشدم بچه بودم تو خونه بحث شد دوازده شب رفت توراه پله داد میزد مردم بدونین این دختره جندس....دوست پسر داره..

لباس می‌خریدم میگف برو بده بگو ب جاش بهم لباس بدین...

بد ترین فهشا و می‌شنیدم هنوزم ظلمش هست.

درس می‌خوام بخونم ظهرا ساعت یازده می‌ره سه ساعت تو توالت نمیتونم دسشویی برم هرس میخورم بعدم از خواب که پا میشه تا سه ساعت فهش می ه گیر میده الکی.

من بدبخت بی نوای بیچاره ام نصف شب بیدار میمونم اینم تا من بیدار م بیدار میمونه حرف میزنه بلند یلندحتی اگر کسی کنارش نباشه.به یه نحوی آزار می‌رسونه یا می‌ره چند ساعت تو دسشویی نصف شبم نمیراره بخونم.

بعدم دو ساعت بعد فرض کن شیش صبح خوابیدم هشت پا میشه میپرنوتم 

درس میخونم میگه کسی نمیاد.....باهاش...کنه.میشینه با خودش ور می‌ره خواستگار نداره.

بدترین زندگی و دارم.

خلاصه که دیگه صبرم تموم شده

فک کنم اینارو فقط تو فیلما دیده بودی