2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردهات زیاد بود از خدا می خوام همسر آینده ت بهترین باشه تا این روزها رو فراموش کنی طعم خوشبختی رو ب ...

قربونت برم

انقدر بغضم میگیره یکی میگه دردات زیاد بود....

درد هیچکی اندازه من نیست آخه....

هر وقت با کسی از زندگیم گفتم 

و خواست بگه درکم می‌کنه توضیح که دادم ساکت شد.

همه گفتن منم مشکلات دارم ولی نه اندازه تو

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم🥺 زنگ بزنیدکمپ اجباری بیان ببرنش خرجی میده بهتون؟

سنش زیاده باید کمپ غیر دولتی فرستادش 

اونم مامانم میگه می‌ره میمیره یهو

بعدشم ذاتشم خرابه مشکلش فقط اعتیاد نیست.

ذاتا بد جنسه.

عزیزم در جریان زندگی کسی نیستی هر چیزی که هرکس میگه خودش می‌دونه و خدای دلش که از زندگی همه با خبره. ...

خاک بر سر بابات،بااین طرز فکرشو طرز صحبتش....انشاالله ی روز تقاص کاهاشو پس میده و تو می بینی و دلت شاد میشه....

خواهر برادر دیگه ای نداری؟

زنگ بزنین اورژانس اجتماعی بیان ببرنش مردیکه ی احمقو

آدم به دختر خودش این حرفارو میگه😱😱

خاک بر سر بابات،بااین طرز فکرشو طرز صحبتش....انشاالله ی روز تقاص کاهاشو پس میده و تو می بینی و دلت ش ...

نه ندارم.

من چارم مرگه عزیزم

دیدی چه قدر بدبختم؟

نگواینجوری 

اونم تقاص نده خودت بعدازاین همه سختی طعم خوشبختی رو میچشی جوری ک همه سختی هات جبران بشه 

نمیتونید مستقل بشید بامادرت باهم کارکنیدزندگیتونو بکنید

خاک بر سر بابات،بااین طرز فکرشو طرز صحبتش....انشاالله ی روز تقاص کاهاشو پس میده و تو می بینی و دلت ش ...

مامانم نمیزاره

نمی‌دونم تقاص یا چی

من نوجوون بودم یه دوست پسر داشتم

به خاطر دلایل خانوادگی کات کردم

چند ماه بعد کات اون با یه دختری رفت تو رابطه 

پارسال تقریبا یکی دو روز اول آذر بود که داشتم با پسره چت می‌کردم (فامیل نزدیک بود و احوال پرسی خانوادگی) فهمیدم حالش خیلی بده

و چند بار برای خودکشی اقدام کرده بود

من یکم تلاش کردم حالش رو خوب کنم اما احساس کردم اگه ادامه بدم ممکن از نامزدش سرد شه و .. چون خیلی دوسم داشت یه اشاره هایی هم می‌کرد من نخواستم به همجنس خودم خیانت کنم

از طرفی با خودم گفتم من خودم کلی بدبختی دارم و واقعا هم از نظر روحی انرژی نداشتم که کمک کنم روحیه اش بهتر شه و اون نامزدش و خانواده اش رو داره

پیگیر نشدم دیگه که بهمن ماه یعنی حدود دو ماه بعد اون پسر به خاطر ایست قلبی فوت کرد 

حالا من امسال تقریبا اواخر آبان حدود یک ماه حال روحی خیلی وخیمی داشتم طوری که چند بار رفتم زیر سرم و از اضطراب شدید نمی‌تونستم نفس بکشم

به رفیق صمیمیم که خیلی بهش اعتماد داشتم گفتم و اونم یکم باهام حرف زد و بعد دیگه اصلا حالم رو نپرسید وقتی اعتراض کردم گفت من خودم باید به مشکلاتم برسم و خیالم راحته که تو مامانت حواسش بهت هست ..

احساس می‌کنم کم کاری کردم و دقیقا تو همون وضعیت قرار گرفتم ..

امیدوارم تو هر حالی که هست من رو ببخشه ..

نگواینجوری اونم تقاص نده خودت بعدازاین همه سختی طعم خوشبختی رو میچشی جوری ک همه سختی هات جبران بشه ن ...

نه 

مشکل هیچکی اندازه من نی

نمیدونم شاید منم همیشه غصه خانوادمد میخورم بعضی وقتا قلبم از درد تیکه پاره میشه الانم بابام بنده خدا سه ماهه دو تا پاش شکسته خونس خدارو شکر الان پاش بهتره الان زنگ زدم مامانم میگه بابام مریضه تب داره پاش ورم کرده خودش بنده خدا مریض شده داداشم کوچیکه مریض شده پولیم ندارن دارم از قصه دق میکنم یه قرون ندارم بهشون کمک کنم داداشم اذیت میکنه سر کار نمیره با آدمای ناباب میگرده نمیدونی دلم داره آتیش میگیره ولی جاریمو میبینم با خانواده وشرایط عالی خانوادش انقد حسرت میخورم میگم کاش یه درصد از شرایط اوناذو خانواده منم داشتن ولی در آخر خدارو شکر میکنم ودعا میکنم براشون که خدا خودش میتونه کمکمون کنه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍