2777
2789
عنوان

خودتون یا اطرافیانتون چ حساسیتی رو بچتون داشتین ک جالب بنظر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣بیشتر منظورم جنس مخالف بود ولی خب از بچم اجازه بگیرن شاید خوشش نیاد

خب پدرشوهرو فرض کن😂

اولین حرفش اینه دیگه برا بوس کردن بچه خودمم باید اجازه بگیرم کی یادت داده🤣

ولی از شوخی بگذریم  میتونی از اول ب دخترت یاد بدی  و همه عادت کنن باین موضوع.

خانواده شوهرم بچرو کتک میزنن که مثلاً زرنگ بار بیاد من نذاشتم بهش از گل نازک تر بگن دختر رو که کلا ب ...

چ خوب گفتی

طفلی بچه چن سالشه پسر جاریت

پسر دایی من یکی یدونس از همین قضیه نسل و اینا کلا ی دونس ی چن باری از طرف داییاش کتک خورده بود مستقیم ب آقاجونم گفته بود آقا جونمم حساس ی دعوایی ب پا شد ک دیگه کسی جرعت نکرد تو بگه ب این بچه

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
خب پدرشوهرو فرض کن😂اولین حرفش اینه دیگه برا بوس کردن بچه خودمم باید اجازه بگیرم کی یادت داده🤣 ولی ...

👍🤣

خداکنه بابای آیندش همراهی کنه باهام😂😂

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
چ خوب گفتیطفلی بچه چن سالشه پسر جاریتپسر دایی من یکی یدونس از همین قضیه نسل و اینا کلا ی دونس ی چن ب ...

از وقتی چهاردست و پا می‌رفت میزدنش فلفل میریختن دهنش یبار خاهرشوهرم پرتش کرد سرش خورد تو موزاییک خون اومد 

تا پنج شش سالش بشه بعد اون جاریم سکته قلبی کرد و مرگ رو به چشمش دید و گفت کسی به بچه هام چیزی بگه با من طرفه 

الان پسرش تو هشت سالکی کاملا انگلیسی بلده شاگرد اول مدرسشونه 

پسرکوچیکه جاریم پنج سالشه خوندن نوشتن بلده 

😟 مشکل دارن نرمال نیستن .ولی چقد از جوابت خوشم اومد 👌👏👏👏

پنج تا پسر داره یه دختر 

دخترش همه چی بلده چون معتقدن دختر باید همه چی بلد باشه تا مردم نگن هیچی بلد نیست ولی سرتاپا عقده است چون با کتک و محدودیت فراوون بزرگ شده حتی نمیذاشتن از پنجره بیرون نگاه کنه نمیذاشتن تنها پاشو بیرون بزاره بزور شوهرش دادن زورش کردن چندتا پسر بیاره که نکن دخترزاعه 

پنج تا پسراش یکی از یکی بی عرضه تر حسودتر  خاله زنک تر  (پسر خاله زنک ندیده بودم که اونم دیدم) 

شوهر من یکم با اونا از لحاظ رفتاری فرق داره و مستقل تره سر همین تونستم توروشون وایسم ولی جاریام نتونستن ولی خب بی عرضه و حسود و خاله زنک هست که دارم درستش میکنم 

[QUOTE=373180886]پنج تا پسر داره یه دختر دخترش همه چی بلده چون معتقدن دختر باید همه چی بلد باشه تا ...

آره دقیقا 

با من خوبه ولی خب دیدم بخاطر حسادتش زندگی چندنفرو بهم زده چه دعواهایی تو خونه ها انداخته 

حالا نمیگم خودم گل و بلبلم منم اخلاقای بد دارم ولی خب حداقل سرم تو زندگی خودمه