2777
2789
عنوان

نماینده کلاس به پسرم توهین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7126 بازدید | 130 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی جمع کنید اینا بچه ن آخ کاش مادرها بچه نبودنچی گفتهکدوم توهینکدوم کشک

ولی حرف شما درسته واقعا.به اسی کار ندارم اما 90 درصد مشکلات بچه ها باهم،رقابت های ناسالم شون و... بخاطر دخالت والدین شون هست

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

اسی پسرت کاملا حق داره ناراحت بشه تو هم کاملا حق داری اگه نماینده رو بشوری و پهنش کنی 

اما به پسرت یاد بده اردو ها رو بره 

تو اجتماع باشه با دوستاش وقت بگذرونه 

هر چی هم مدرسه دادن بگیره بیاره نشونت بده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خب منم از همین ناراحتم این خانم روز اول گفتش که من چندسال مهد کودک کار کردم خیلی با بچها اوکی میشم . ...

خوب همینو با لحن خوب بهش بگو 

خودش مادره درک می کنه

بگو پسرم خجالت کشیده تو جمع اینجوری بهش گفتی 

جوری بگو که روابطتون بهتر شه نه که بدتر 

با پسرت هم خرف بزن بفهمی دقیقا از چیش ناراحت شده کاری کن پوست کلفت بشه 

ببین این حرفی ک زده اصلا بد نبوده ک جای بحث داشته باشه 

ولی بدون پسرتو همیشه ی پسر کوچولو نمی‌مونه 

بزرگ میشه وارد جامعه میشه همسر میشه پدر میشه 

باید از الان یاد بگیره قرار نیست با هر حرفی بهش بربخوره 

باید جنبه شوخی داشته باشه فردا بره سرکار اگه همکارش باهاش شوخی کنه مخای بری دعوا؟؟؟؟؟

پشت لباس پسرت بنویس هیچکی با من حرف نزنه به من و مامانم برمیخوره حالا بچه بوده اینطور گفته مثلا چه ب ...

عزیزم منظور اسی از نماینده مادر یکی از بچه هاست که به پسر تیکه انداخته ماهم که باشیم ناراحت میشین خب به اون خانم ربطی نداره که بچه رو ضایع کرده جلو دوستاش 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
دوستان واقعا بعضیاتون انگار مشکل دارید من دارم نظر میپرسم نه باکسی دعوا دارم نه عصبانیم اما بعضیا ان ...

به نظرم برو و به اون خانم‌نماینده همین چیزایی که اینجا به ما گفتی رو بهش بگو و به روش بیار که حرفش درست نبوده پیش بچه های دیگه به پسره شما زده،بگو اولا که پسره من چندتا تا الان اردو ها رو اونده حتی اگر هیچکدومشم نیومد باشه،بلکه اصلا دلیلی داره،که دلیلش دست بچه من نیست،بچه ها حساسن،پیش دوستاشون خجالت میکشن،همین

اومدن به اردو اختیاری،حتی اگه بچه شما هیچکدومشم نیومده باشه،نباید پیش بقیه بچه ها به روش بیاره،

برو و بگو و اونو هم متوجه اشتباهش بکن که بیشتر حواسش رو جمع کنه،هر چند منظوره بدی نداشته اما پسرت پیش دوستاش ناراحت شده دیگه،

فکر از دوستت،از خواهرت به خاطره یه حرفی که شاید حتی ناخواسته زده شده داری به رو میاری،اینجوری عزبزم