2777
2789
عنوان

نماینده کلاس به پسرم توهین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7119 بازدید | 130 پست
ترجیح میدم با شما بحث نکنم خانم معلم 😉

باشه فقط من اومدم بگم تازه فهمیدم اونی که این حرفو ب پسرت زده هم کلاسی پسرت نبوده و بزرگسال بوده😐 پس نباید میگفتی نماینده!مارو گبج کردی درست توضیح ندادی!حالا بازم توهین نکرده ولی کارشم درست نبوده اونجوری گفته پسرت جلو دوستاش ضایع شده. بهتره به پسرت یاد بدی خودش جواب اون خانومو بده مثلا بگه چون بزرگتری احترامت واجبه ولی من دلایل خودمو دارم و خانوادم اینطور تصمیم گرفتم و به کسی ربطی نداره چون اختیاریه!البته خودتم برو تذکر بده بچه جلو دوستاش کوچیک نشه اما به خودش یاد بدی بهتره

.

بعدم این درست نیست که دربرابر معلم ها جبهه میگیری چیکار به شغلم داری؟ تاحالا تمام خانواده ها از من خیلی خیلی راضی بودن و واقعا معلم خوبی هستم شکر خدا و اینجور نیست که با تعصب طرف همکارا و کادر مدرسه رو بگیرم شما هم اگه از همه معلما بدت میاد کلا بچتو نباید بفرسی مدرسه🫤

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه چیزایی گیر میداد بخدا😑 سر هر چیزی نمیشخ رفت جنگید

به این فکر کنید که این مسیر تربیت و رشد فرزندتونه الان جای دعوا باید به پسرت یاد بدی اهمیت نده و هر حرفی نباید روش تاثیر بزاره و ناراحتش کنه و نظر هر شخصی ام تو زندگی مهم نیست

و انسان ها از هم متفاوتن همه یه کارو نمیکنن و همه از هر جور امکانات برخوردار نیستن

پس فردا این پسر قراره بزرگ بشه بره تو جامعه قرار هزار بار بهش توهین بشه تیکه بشنوه بی محلی ببینه میخای هر دفعه بیاد بشینه خونه گریه کنه؟

من اون خانوم رو نمیدونم ولی من مامانم اصلا اسم کتاب هامم خبر نداشت بعد شما از ریزترین مکالمه ی پسرتو ...

ولش کن بابا.۹ صفحه رفته جلو هی میگیم بهش اماتوی نی نی سایت باید حرف اسی رو قبول کنی و بگی اره عزیزم حق داری برو چش طرفو درار😒🤣هر کا‌ردوس داری بکن

اسی توام منو ریپ نزن.حرفی ندارم باهات.شب خوش

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

باشه فقط من اومدم بگم تازه فهمیدم اونی که این حرفو ب پسرت زده هم کلاسی پسرت نبوده و بزرگسال بوده😐 پ ...

منم همین کارو کردم گلم .ولی از اینکه این خاطره توی ذهن پسرم بمونه ناراحت .میشم اگرم معلم میگفت اصلا خدا شاهده اصلا ناراحت نمی‌شدم. ولی واقعا نماینده باید کمک بچها باشه ن..

ولش کن بابا.۹ صفحه رفته جلو هی میگیم بهش اماتوی نی نی سایت باید حرف اسی رو قبول کنی و بگی اره عزیزم ...

اخر سر یجور بم گفت خانوم معلم انگار با معلما دشمنی خونی داره والا کسی مجبورش نکرده بچشو بفرسته مدرسه اگه انقدر از معلم ها بدش میاد صرفا بخاطر اسم معلم! بعدم من دیدم همیشه اون والدینی که رو بچشون زیادی حساسن آخرش بچشون از همه لوس تر بار اومده و کلا اخلاق بچه یجوریه و موفق نشده!

.