2777
2789
عنوان

نماینده کلاس به پسرم توهین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 130 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی پسرت کاملا حق داره ناراحت بشه تو هم کاملا حق داری اگه نماینده رو بشوری و پهنش کنی اما به پسرت یا ...

ما همه‌ی فعالیت هارو شرکت میکنم .حالا شاید یکبار. من نتونستم پول بدم چرا باید به روش بیاره

بعد طرز فکر اون خانم درسته .

عزیزم ب بچت یاد بده خودش دفاع کنه از حقش 

اگه ناراحت شده همونجا واکنش نشون بده ن اینک ب شما بگه و غیر مستقیم دخالتت بده توی کاراش 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من جات بودم به خانومه زنگ میزدم و میگفتم پسرم ازتون نارحته و جلو دوستاش با لحن بد باهاش حرف زدید و بهش برخورده  اردو رفتن یا نرفتنش به خودش مربوطه و دیگه اصلا دوس ندارم این رفتارتون تکرارشه 

بعد طرز فکر اون خانم درسته .

من اون خانوم رو نمیدونم ولی من مامانم اصلا اسم کتاب هامم خبر نداشت بعد شما از ریزترین مکالمه ی پسرتون خبر دارید؟اصلا چرا پسرتونو جوری بار اوردین که بیاد به شما گزارش بده؟بعد تازه میخاید برید با نماینده برخورد کنید؟ حتی اگه حرف نماینده هم بد بود این کار احمقانه بود!شما تا ۴۰ سالگی بچتون میخاین برین ازش دفاع کنید؟ تازه نماینده حرف بدی نزده ی حرف عادی زده! فکرم نکنید مامان من بیسواد بود.معلم زبان رسمی آموزش پرورش بود اما اصلا از کارای مدرسه م خبر نداشت.تک فرزند هم بودم.

شما با این رفتارتون دارید بچتون رو بسیار لوس و ترسو و وابسته و پرتوقع بار میارید.اینجوری ادامه بدین بچتون هیچ وقت نمیتونه موفق بشه

.

من جات بودم به خانومه زنگ میزدم و میگفتم پسرم ازتون نارحته و جلو دوستاش با لحن بد باهاش حرف زدید و ب ...

منم از اول همینو گفتم که آیا تذکر بدم .ولی بعضی از دوستان از جای دیگه پر بودن اومدن اینجا خالی کردن

ما همه‌ی فعالیت هارو شرکت میکنم .حالا شاید یکبار. من نتونستم پول بدم چرا باید به روش بیاره

تو گروه مادرا می تونید بگید من و پدرش دوست نداریم بچه مون اردو بره مثلا ماشین اردو رو بهانه کنید که داغون و هزار دلیل دیگه و به پسرت هم همین رو بگو که بگه مادرم نگرانم میشه دوست ندارم بیام لزومی نداره اگر پول اردو رو نداریم بقیه بفهمن و سو استفاده کنن وواقعا به نظرم این حرفش چیز مهمی نبود 

🖤✌️
خب منم از همین ناراحتم این خانم روز اول گفتش که من چندسال مهد کودک کار کردم خیلی با بچها اوکی میشم . ...

بعضی حرف ها زور داره . ولله منم خوشم نمیاد یکی که هیچ کاره مدرسه هست بیاد به بچم همچین حرفی بزنه. این ها قرار بود نماینده مادر ها باشن . ولی متاسفانه فقط نماینده معلم ها هستن.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
من اون خانوم رو نمیدونم ولی من مامانم اصلا اسم کتاب هامم خبر نداشت بعد شما از ریزترین مکالمه ی پسرتو ...

دقیقا مادر شما کار درستی کرد من مادرم تا دبیرستان همه جا باهام بود دانشگاه می خواستم برم چه استرسی داشتم ازدواج کردم چقدر سر این وابستگی مشکل داشتم باور کنید مادرای عزیز این لطف نیست که جای بچه حرف می زنید جای بچه دفاع می کنید ظلم در حق بچه است حواستون به بچه هاتون باشه ولی دورادور اجازه بدین بچه خودش از حق اش دفاع کنه چقدر زیباست که بچه مودب و محکم باشه 

🖤✌️