2777
2789
عنوان

سلاااام . کیا خودشون یا اطرا فیانشون mvm x 33 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما خیلی هم باااش مسافرت رفتیم اصلا اذیت نشدیم البته همسر من خیلی به ماشین میرسه کوچکترین صدای ...

من خییلی دوس داشتم بخریمش هیچ کسم توی دوست و آشناها نداشت فقط نت که نظرات کاربرا ر خوندم بیستر میگن افت قیمت شدید داره و سر و صدا و این چیزا . موندیم چیکار کنیم

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
آهان مرسی .شما مدل ۹۶ دارین ؟ راجع به سرو صدای داخل ماشین و نرم نبودنش نظرتون چیه؟

نه فک کنم مدل ۹۴

والا برا ما صندلیاش راحته و اصلا گود نیست

سرو صدا هم شوهر من خیلی حساسه کوچکترین صدایی رو تو نطفه خفه میکنه😆😆

در کل یه ساله که خریدیم خیلی راضی هستیم ازش

مدل ۹۷ اینو با ۸۳ تومن میشه خرید به نظرتون با این قیمت چه ماشین بهتری میتونیم بخریم

چانگان داریم راضیم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
مدل ۹۷ اینو با ۸۳ تومن میشه خرید به نظرتون با این قیمت چه ماشین بهتری میتونیم بخریم

شوهرم میگه ب جای ماشین چینی برید سراغ ماشینای خارجیه دیگه ای ،شاید یکی دو سال مدلشون پایینتر باشه ولی خیلی بهترن

ولی در اخر خودتون باید ببینید ک کدوم براتون بهتره،ما قبلا mvm داشتیم ولی راضی نبودیم زیاد 

من خییلی دوس داشتم بخریمش هیچ کسم توی دوست و آشناها نداشت فقط نت که نظرات کاربرا ر خوندم بیستر میگن ...

افت قیمت رو نمیدونم چون  از بازار و خرید و فروششون بی اطلاعم

ولی برا ما ۵ تومن بالای قیمت خریدمون رو همکار همسرم مشتری بو د برا ماشینمون