2777
2789
عنوان

دندون دراوردن نوزاد 4 ماهه

137 بازدید | 20 پست

سلام..بچم دقیقا 4 ماهشه قبلا خیلی کم لثه ش درد میگرفت ولی امروز دیگه خیلی گریه کرد لباشم یجوری میکنه هی میگه امممه منم حس کردم بخاطر لثه شه🥺💔با انگشتم لثشو مالیدم خیلی بهتر شد اگه دستمو بردارم دوباره گریه میکنه بعدش هم دیگه فقط با بغل اروم شد😞لطفا بگید از شروع همین حالتش چقدر طول میکشه تا دندونش دربیاد خیلی اذیته🥲🥲دوماهه تقریبا علایم خیلی کمی داشت مثلا دستشو گاز میگرفت و گوشاشو هی میخاروند تا خدی که ازشون خون دربیاد. الان هم که شدیدتر شدن.

این حالت طبیعیه تو نوزادها

احتمال رفلاکس هم هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه کلیپی دیدم

این دندونی ها هست

وسیله ک بچه ها میکشن رو دندونشون وقتی میخاره

سیلیکونی هستش

اونو اب میزدن

میذاشتن فریزر یخ بزنه

میدادن بچه

میکشید رو دندونش دردش میخوابید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دهانش برفک نزده؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
این حالت طبیعیه تو نوزادهااحتمال رفلاکس هم هست

نه خب دوست داره لثشو بمالم کلا امروز اینحوری شد هی انگار میخواست حرف بزنه حالت لباش جوریه که معلومه درد لثه داره امشب هم دیگه مطمئن شدم اینجوریه..میخواستم بدونم چقدر این پروسه طول میکشه😞

آلرژی نداره؟ که هی صورتشو میخارونه زیاد ربطی ب دندون نداره ها

صورتش حساسیت داره ولی لون گوشاشو میخارونه خیلی جاها دیدم کفتن این از علایمشه دختر خالمم همین علایم واس دخترش داشت

منم بچم همین علائم و داشت، دندونم داشت تو چهار ماهگی،ولی دکتر بهش دست زد، گفت ورم روده داره.

وای...خودم متخصص اطفال بردم یه ماه پیش هیچی نگفت..طب سنتی هم بردم این مدت فقط گفت نفخ داره و سرماخوردگی شکمی داره که خداروشکر خیلی بهتر شده با دارو پلی این علایم امروز شدیدتر شدن و اولین باره اینجوری میشه

وای...خودم متخصص اطفال بردم یه ماه پیش هیچی نگفت..طب سنتی هم بردم این مدت فقط گفت نفخ داره و سرماخور ...

منم مرتب پیش متخصص اطفال میبرم.شاید هم دندونش باشه، هم نفخ و اینا که گفتی. من گریپ میکسچر دکتر براش نوشت. به لثش هم ژل میزنم

اتفاقا صورت پسرم حساسیت داره، پماد آد میزنم

منم دو نوع پماد دارم دکتر واسش نوشت خیلی خوبه زود سرخی صورتش میره ولی خب دوباره برمیگرده..زینک اکساید و تریامسینولون عماد بودن