2777
2789
عنوان

دندون دراوردن نوزاد 4 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
منم مرتب پیش متخصص اطفال میبرم.شاید هم دندونش باشه، هم نفخ و اینا که گفتی. من گریپ میکسچر دکتر براش ...

منم اتفاقا میخواستم ژل واسش بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی جواب میده هنوز نگرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه مربوط به دکتر اطفالم

پسر من ۹ ماهشه و ۲ تا دندون پایین و دوتا بالا درآورده

و خیلی دندان #قروچه میکنه

دلیلش و درمانش چیه؟

به من گفته شده کمبود آهن داره درسته؟

دکتر مصطفی توکلی:

سلام

از علل دندان قروچه میتوان به عدم تناسب یا تعادل فک بالا و پایین، دندان در آوردن، انگلها، خارش لثه ها، درد دندانها، پوسیدگی دندان، اضطرابها و استرسها و نگرانی ها، بازیهای مهیج یا جنگی، استفاده زیاد از گوشی و مبایل و..... اشاره کرد.

پس دندان قروچه را باید دکتر ببینه و بررسی کند.

اما در مورد #دندان در آوردن و خارش #لثه : کودک باید دندان درآورد و درد و خارش موقع دندان درآوردنم دارد کاری نمیتوان کرد.

شما وقتی چیزی اضافی یا تک در دهانتون باشد یا لثه هاتون خارش داشته باشد چکار میکنید بچه هم همان کار را می کند و آن مالش دندانها و لثه ها روی هم است که چون دندانها برجسته تر هست  دندانها روی هم می مالند البته این مالش دندانها باعث تحکیم دندانها هم می شود.

خیلی از تصورات در مورد #رویش #دندان در آوردن مانند [اسهال گرفتن، تب، خارش لثه،بیقراری، دست تو دهان کردن، خوب شیر نخوردن و...] درست نیست. خیلی از علائم را تا بچه پیدا می کند فوری به دندان در آوردن نسبت ندهید ببرید اون بچه بیچاره را دکتر ببینه و بررسی کند شاید سرماخورده گوشش عفونت کرده یا .....

اما اگر مطمئنید که واقعا لثه خارش دارد  برای کاهش خارش لثه میتوانید دیفن هیدرامین به لثه ها بمالید.  قطره استامینوفن بدید 1تا 2 قطره برای هر کیلو وزن کودک یا از ژله لثه ها استفاده کنید.

اره شیر خودمو میدم ولی امروز به زور شیر میدادم بهش هی صورتشو برعکس جهت سینم میبرد نمیخواست شیر بخوره

آخی.‌ .اره بچه منم همش روشو انور میکنه، سعی میکنم بیشتر تو خواب بهش بدم. من دو قلوان و شیرخشکی