2777
2789
عنوان

حاجت از شهید حمید قبادی نیا

283 بازدید | 13 پست

دوستان نیت کنید وبه شهید حمید قبادی نیا  متوسل بشین. مستجاب الدعوه هستن... والبته یادی کنیم از شهیدابراهیم  ریسی و شهید سید حسن نصرالله با قرائت فاتحه وصلوات.... ان شاءالله  عزیزان حاجت روا بشن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

لطفا برای منم دعا کنید واقعا این شهید حاجت میدهند ؟ تجربه خودتون بوده؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

آن شاءالله حاجت روا می شی عزیزم توسل کنید دست خالی  نمیزارتون. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

یه روز مشکلی داشتم، خیلی حالم بدبود، تو خیابون که رد شدم چشمم خرد به عکس شهیدی. بهشون متوسل شدم. حاجت گرفتم.... حال دلم خوب کردن. به شما هم یه نکته بگم وقتی چشمتون به عکس یه شهید میفته درجا ازش حاجت بخواین،... این نگاه  هاکارخداست که متوسل بشین به شهید. 

یه روز مشکلی داشتم، خیلی حالم بدبود، تو خیابون که رد شدم چشمم خرد به عکس شهیدی. بهشون متوسل شدم. حاج ...

😓😓

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

یه روز مشکلی داشتم، خیلی حالم بدبود، تو خیابون که رد شدم چشمم خرد به عکس شهیدی. بهشون متوسل شدم. حاج ...

بنظرت چر ادعاهای من اجابت نمیشه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بنظرت چر ادعاهای من اجابت نمیشه

یه در فقط نزن، همه ی درهای خدا بزن. یکیشون بلاخره  بازمیشه. ناامیدنشو 

دمت گرم حاجت روا باشی 

لطفا هرموقع نگاهت به شهید افتاد منم دعا کن باشه؟ اسمم فاطمه هست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

به طور اتفاقی وارد این تاپیک شدم 

یا شهید حمید قبادی