2777
2789

قبول دارم من حساسم یکم‌ولی توروخدا ببینین این رفتاراش عادیه

وسط خونه یه حرکتی مثل فین میزنه وقتیم اعتراض میکنم میگه الکی گیر میدی من فقط دارم راه نفسمو باز میکنم

۱۲ ماه سال ابریزش بینی داره گاهی سرشو خم می‌کنه اب می‌ریزه رو‌لباسش اینا 

شبا صدای فین درمیاره تو خواب پامیشم میبینم داره با پتو پاک میکنه (بالاسرش کاغذدستمالی گذاشتم نمیدونم چرا این کارو میکنه) 

روم سیاه میرم سرویس بهداشتی میبینم کفش محتویات دماغ ریخته مجبور میشم هربار اب بگیرم🤢 حتی بارها رو دمپایی دیدم😭

حتی بعد دسشویی شماره ۲ هم تمیز نمیشوره سرویس رو 

یه چندبار با زبون نرم بهش گفتم اون‌لحظه گردن نگرفته بعدا گفته اره شاید راس میگی باشه رعایت میکنم 

امروز دیدم بازم دسشویی کثیفه بازم بهش گفتم دادو هوار راه انداخت که داری به شخصی ترین مسائلم نظر میدی😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ک حساسیت نیس

خیلی کثیفه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق با شماس صد در صد واقعا ک بچه اس مگع بخدا پسر من ۳سالشع اینقد مرتب و تمیز و وسواسه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مامانش باید یادش می‌داده که نداده

لعنت به ادم زبون نفهم 

بارها دیدم مادرش با دستمالی که قابلمه اینا برمیداره دماغشو‌ پاک میکنه😭😭 به شوهرمم گفتم گفته نه اون‌یکی دیگه اس ولی بخدا به چشم دیدم 

من از دست این کثیفا چیکار کنم اخهه

چه بی فرهنگ اه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حق با شماس صد در صد واقعا ک بچه اس مگع بخدا پسر من ۳سالشع اینقد مرتب و تمیز و وسواسه

بخدا بدتر از بچه اس 

دیگه حالت تهوع میگیرم میرم دسشویی

بدتر این حرصمو‌درمیاره که حق به جانبه و اصلا گردن نمیگیره یه جوری رفتار میکنه انگار من وسواسم