دوستان من رو سوپر مارکتی کراش زدم اونم بعضی وقتا رفتاراش یجوریه انگار هول شده ولی من میگم شاید اتفاقی احتمال نمیدم رو من کراش باشه بعد چند روز پیش از طریق یه دوستم متوجه شدم داره میره جمع میکنه مغازررو بعد امشب رفتم خرید کردم برای اینکه متمئن شم پرسیدم گفتم دارین مغازرو جمع میکنین گفت اره گفتم کی گفت ۲ ماه دیگه الان من چیکار کنم خیلیا میگن هوله ولی چن تا دختر درخواست دادن رد کرده خیلی اتفاقا افتاده همیشه هم زل میزنه بهم رمزو اشتباه میزنه ضایع رفتار میکنه من ۱۵ سالمه اونم نمیدونم چنده ۲۲ اینا میخوره من نه تاحالا با کسی بودم نه به کسی درخواست دادم بنظرتون چیکار کنم برم جلو یا نه تقریبا هرروز مغازشم باید بفهمه روش کراشم ولی متاسفانه سر یه موضوعی خانوادم گوشیمو شکوندن الان از یه گوشی با حساب مشترک مامانم استفاده میکنم سره همین نمیتونم باش باشم چکار کنم لطفا راهنماییم کنین اگه بره و پشیمون شم یا اگه رد شم نمیدونم کمک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین یجوری رفتار میکنه انگار هل شده حتی یبار واسه چند ثانیه میخاست پلاستیکو بده بم دسمو گرفت بعضی وقتا هی کارتو میندازه گیج رفتار میکنه ولی حسم میگه فیلم بازی میکنه چون همه میگن هوله