nili_zarei مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 208 عنوان چرا خدا صدامو نمیشنوه چرامنو نمیبینه 45 بازدید | 7 پست چرا هیچی تو زندگیم درست نمیشه خیلی امیدداشتم ولی انگار تو زندگی من هیچوقت قرار نیس هیچی درست بشه 1403/12/05 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستار_رنگ_سبز عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 5356 تو زندگی من قرار نیست هیچی درست بشه جمله ای که هر روز دارم میگم اما ته دلم هنوز یه لامپ روشنه که میگه میشه اما واقعاً سخته حس و حالت رو کامل میفهمم منم زندگیم در حدی خرابه که حس میکنم درست شدنش اونم تو این کشور غیر ممکنه ✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐
nili_zarei مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 208 تو زندگی من قرار نیست هیچی درست بشه جمله ای که هر روز دارم میگم اما ته دلم هنوز یه لامپ روشنه که میگ ... من دیگه ب هیچی باور ندارم😞
تابان_دخت عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 2568 عزیزم همین باور های اشتباه درباره خدا کار رو خراب میکنه.این یعنی سوءظن به خدا و خدا طبق باور ما باهامون رفتار میکنه.
nili_zarei مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 208 عزیزم همین باور های اشتباه درباره خدا کار رو خراب میکنه.این یعنی سوءظن به خدا و خدا طبق باور ما باها ... من ب وجود خدا ایمان دارم چرا یبار نمیشه چرا فقط یبار اون چیزی ک میخوام نمیشه
تابان_دخت عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 2568 من ب وجود خدا ایمان دارم چرا یبار نمیشه چرا فقط یبار اون چیزی ک میخوام نمیشه بحث ایمان نیست عزیزم.باید به خدا حسن ظن داشت و باور داشت که خدا من رو دوست داره و صلاح من رو میخواد و حواسش به من هست و منو رها نمیکنه و کمکم میکنه ولی اگه باور داشته باشی که خدا تو رو نمیبینه و بهت کمک نمیکنه، خدا طبق همین باور باهات رفتار میکنه چون هیچ گناهی بالاتر از ناامیدی از رحمت خدا نیست.
تابان_دخت عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 2568 جالبه اینهایی که دعاشون سریع اجابت میشه اگه از خیلی هاشون بپرسی بهت میگن ما یقین کامل داشتیم که خدا حاجت مارو براورده میکنه
سوینا_84 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 137 همین که سالمی خداروشکر😔خودم کم شنوا داداشم که هم ناشنواس هم اوتیسم 😔😔خدایا هرچی دادی و ندادی بازم شکر🤲🤲🤲 صدایی بالاتر از سکوت نیست🔇