2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من دختری ک خودش 18سالش هست میتونه ب همه ی کارای خودش رسیدگی کنه خب غذا درست کن برا خودتو خواهرت 

اون ک دیگه اسمش نامادری هست 

مطمئنا اگه اولین ازدواجشه بیشتر ب فکر خوشگذرونیه تا پخت و پز 

ولی هیشکی نامادری من نمیشه خدایی از صدتا مادر مادر تر بود دلم نمیاد بگم نامادری بش

خوشبحال نامادری شما که بچه قدردانی مثل شماداره خدا حفظ تون کنه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

@دردانه_گل_بهشتی

اگه از همون اول شرایط شما رو میدونستم اصلا با شما وارد بحث نمیشدم چون شما صلاحیت قضاوت از دید نفر سوم رو نداشتید و همون یه ریپلایی کع در مورد....... کردید برام کافی بود بدونم که چه شخصیتی دارید 

ضمنا اگه ازدواج کردید و بچه دارید بعیده که نگاهتون که به زنی که مسول مدیریت خانه هست رو کلفتی میبینی 

زتدگی زناشویی مقدس تر و باارزش تر از ایناهاست 

یک مادر در قبال فرزندانی و همسرش مسولیت هایی داره همان طور که مرد در برابر زن و بچه هاش مسولیت هایی داره

پس کارهای خونه و نظم دادن به امور روزانه رو کلفتی ندونید 

لابد شما ده تا خدم و حشم دارید که صبح تا شب خبردار وایساده و کارها و انجام میده

از نظر من دختری ک خودش 18سالش هست میتونه ب همه ی کارای خودش رسیدگی کنه خب غذا درست کن برا خودتو خواه ...

بنظر من ۱۴ یا اصلا همون ۱۸ سال به یه سنی رسیده که حداقل بتونه از پس غذاش بر بیاد

یه ماکارانی ساده‌ای، یا برنجی چیزی

حداقل خاهرشون بهشون یاد بده یا نامادری یاد بده و خودشو راحت کنه. بچه ها هم گشنه نمیمونن

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)