2777
2789
عنوان

گرمایش از کف

19230 بازدید | 29 پست

سلام دوستان میخواهیم خونه بسازیم می خواستم ببینم کسی خونش گرمایش از کف داره و اینکه راضیه یا نه لطفا همکاری کنید

تعداد رای : 10
نظرسنجی
شوفاژ
3
30%
گرمایش از کف
7
70%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر سلامتی اصلا مناسب نیست .باعث میشه ریزگردهای روی فرش و کف تو هوا پخش شن و وارد ریه بشن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

درثانی هر کی رو زمین بخوابه قلبش از گرما وایمیسته.همیشه باید از مبلو تخت استفاده کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ما خونمون کوچیکه گرمایش از کفه واااقعا بهتر از شوفاژه.الان من با شما حرف میزنم نمیدونم دمای بیرون چند درجس.من با پیرهن تابستونی ام تو خونه.قبضامونم زیاد نمیاد.سرامیکا گرمه.تمام خونه ی هواس.شوفاژ چون سرامیکا یخه بده.هر کی میاد خونه ما کیف میکنه

درثانی هر کی رو زمین بخوابه قلبش از گرما وایمیسته.همیشه باید از مبلو تخت استفاده کنه

نه ما گذاشتیم رو کمترین درجه شبم رو زمین میخوابیم ی پتو هم میندازیم رومون.انقدرام دیگه گرم نیست کسی قلبش بگیره

ما خونمون کوچیکه گرمایش از کفه واااقعا بهتر از شوفاژه.الان من با شما حرف میزنم نمیدونم دمای بیرون چن ...

رو زمی میتونید راحت بخوابید ؟ دوستمون میگه آخه قلب آدم وایمیسته

خونه ما گرمایش و سرمایش از کف هست

سرمایشش که به لعنت خدا نمی ارزه

گرمایش هم ی دفعه گر میگیری و داغ میشی

گرماش خفه کنندس

کم کنی هم سرده

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
از نظر سلامتی اصلا مناسب نیست .باعث میشه ریزگردهای روی فرش و کف تو هوا پخش شن و وارد ریه بشن.

این ریزگردام در حد نظریه است.چیزی ثابت نشده.مامان من ریه هاشون خیلی حساسه مثلا حتی به گرد برنج که دیده نمیشه خیلی بد میشن نمیتونن برنج پاک کنن و خیلی چیزای دیگه.ولی تا حالا تو خونه مشکل ریه نداشتن

نه ما گذاشتیم رو کمترین درجه شبم رو زمین میخوابیم ی پتو هم میندازیم رومون.انقدرام دیگه گرم نیست کسی ...

همین پکیج و شوفاژ باعث میشه یه مقدار قسمت‌هایی از  کف گرم باشه .من خونه مامان یا خواهرم مجبور میشم زمین بخوابم تا صبح عذاب میکشم وای به حال گرمایش از کف

شما خونتون گرمایش از کفه منظورم تجربش و دارید یا شنیدید

نه عزیز