2777
2789
عنوان

گرمایش از کف

| مشاهده متن کامل بحث + 19277 بازدید | 29 پست
در حال حاضر كمتر گرمايش از زمين ساخته ميشه جديدا شنيدم لوله هاي از كنار ديوار ميزارن كه جاگيري شوفاژ ...

البته ما میخوایم دوبلکس کنیم و فقط پذیرایی رو از کف میخوایم بذاریم اونم چون میگن نمیتونین گرمش کنید به نظرتون خوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو زمی میتونید راحت بخوابید ؟ دوستمون میگه آخه قلب آدم وایمیسته

هیچی بخاری نمیشه ماشوفاژداریم ولی روشن نمیکنیم بخاری گذاشتیم حال میکنیم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ظاهرا یکم سلیقه ایه.والا ما بعد ی عمر استفاده از بخاری الان از گرمایش از کف خیلی راضیم ودلایلشم گفتم.گرماش تو سطح خونه پخشه  نه مثل بخاری که کنارش از گرما نمیشه نشست اونطرف ترش سرده.کف خونه میتونیم بخوابیم تازه ی پتو هم لازمه چون که رو کمترین درجه است.هواگیری... خیلی راحته.چند ساله نیاز به تعمیرکار و سرویس و اینام نداشته.قبضامونم اصلا بالا نرفته و کمتر از بخاریه.اونایی که شوفاژ دارن باز قبضاشون بالاتره کف خونشونم یخه.شما تو گوگل بیشتر سرچ کنید والا من تعجبم از صحبت دوستان

گرمایش از کف به روش های قدیمی  هم پر هزینه است  هم اگر در طراحی اشتباه صورت بگیره بی ثمر خواهد بود. بهتون پیشنهاد می کنم از جدید ترین اختراع ایرانی در خصوص گرمایش از کف یه سر به اینجا بزنید و در قسمت جستجو گرمایش از کف را جستجو کنید مطمئن باشید بهترین راه حل برای گرمایش از کفه

به دلیل اینکه در سیستم گرمایش از کف گرما از پایین ترین نقطه به محیط منتقل میشود, کل محیط در کلیه سطوح به راحتی گرم شده و مصرف انرژی هم به شدت کاهش پیدا میکند. در ضمن در مقایسه با رادیاتور هیچ فضایی رو اشغال نکرده و دکوراسیون منزل خیلی راحت انجام میشود. در ضمن آلودگی هایی سیستم رادیاتور شوفاژ رو هم نداره, چرا که در سیستم رادیاتوری نشستن گردو غبار روی رادیاتور و سوختن آنها باعث تولید دوده و سیاه کردن پرده ها میشود. در صورت استفاده از شیر ترموستاتیک در سیستم گرمایش از کف تنظیم درجه  حرارت به راحتی انجام شده و گرمای مطبوع را ایجاد میکند.

سیستم گرمایش از کف محاسن زیادی داشته و معایب خاصی هم نداره. اجرای سیستم گرمایش از کف با چرخاندن لوله ها در کف سالن و اتاق ها انجام شده و یک کلکتور و شیرآلات برای کنترل دمای هر قسمتی در اون کار گذاشته میشود. اگر شیرهای ترموستاتیک روی آن قرار بگیرد؛ به صورت اتوماتیک قطع و وصل شده و از ویژگی هآی آن میشه به کثیف نشدن پرده و محیط داخل خونه به دلیل ذغال شدن گرده های روی رادیاتور هست, چرا که در گرمایش از کف رادیاتور وجود ندارد. در ضمن چون گرمای از کف خونه منتشر میشود, کل محیط خانه به راحتی گرم میشود و راندمان بسیار بالایی دارد. از معایب گرمایش از کف هم میشه به این اشاره کرد که در شروع کار کمی دیر و تدریجی گرم شده و احیانا در صورت نشتی بایستی کف خانه خراب شود که البته بسیار کم اتفاق میفتد, چون لوله کشی یک تکه بوده و هیچ اتصالی در سیستم یکپارچه گرمایش از کف به کار نرفته است.

سلام , تو سیستم شوفاژ آب  گرم تو رادیاتور گردش میکنه و از تبادل گرما با محیط گرمایش را انجام میدهد. تو سیستم گرمایش از کف به جای اینکه آب گرم تو رادیاتور بچرخه تو لوله هایی که زیر کفپوش محل نصب شده گردش میکنه و این مساله نشان میدهد که از لحاظ سلامتی و این طور حرفها هیچ فرقی بین این دو تا نیست. تو منازلی که رادیاتور نصب میشود , رادیاتور بخشی از فضای خانه را اشغال کرده و چیدمان خانه را کمی تغییر میدهد اما تو گرمایش از کف هیچ فضایی اشغال نخواهد شد. در فصول سرد سال که رادیاتورها روشن هستند, گرد و غبار محیط روی رادیاتورها نشسته و بر اثر حرارت به دوده های سیاه تبدیل شده و پرده ها و دیوارها را کثیف میکنند اما در گرمایش از کف این مشکل رفع میشود. برای مطالعه بیشتر در زمینه اجرا و لیست قیمت لوازم گرمایش از کف : https://pipebazar.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%81/ میتوانید با یک سرچ ساده در گوگل جوانب دیگر کار را بررسی کنید.

گرمایش از کف یک سیستم حرارتی است که راندمان اون از رادیاتور خیلی بیشتره و برای مناطق سردسیر عالی کار میکنه, درجه حرارت تو موتورخانه بین 60 تا 70 درجه  و بیشتره و تو گرمایش از کف با 45 درجه هم از گرما عرق میکنی و به همین دلیل مصرف گار رو کاهش میده. البته به شرطی که در اجراش دقت بشه و از فوم شانه تخمه مرغی گرمایش از کف استفاده کنید.

فوم شانه تخم مرغی گرمایش از کف (یا به عبارت دیگر یونولیت تخم مرغی) از جمله روش‌های متداول برای عایق‌بندی گرمایشی و بهبود ایزولاسیون حرارتی فضاها است. استفاده از این نوع فوم در سال‌های اخیر رواج بیشتری یافته است. فوم گرمایشی شانه تخم مرغی از پلی‌یورتان سلول باز تولید می‌شود.

این فوم‌ها از سلول‌های باز پلی‌یورتان تشکیل شده‌اند که به خاطر ساختار متراکم و حباب‌دار آنها، صدا را به خوبی جذب می‌کنند. با نصب این فوم در دیوارها، سقف یا کف فضاها، می‌توانند انتقال صدا را کاهش داده و کیفیت صوت را بهبود بخشند. همچنین، فوم شانه تخم مرغی گرمایش کف از جنس پلی‌یورتان تولید می‌شود که مقاومت قابل توجهی در برابر حرارت و رطوبت دارد.

ظاهرا یکم سلیقه ایه.والا ما بعد ی عمر استفاده از بخاری الان از گرمایش از کف خیلی راضیم ودلایلشم گفتم ...

سلام

شما هنوز توی همون خونه اید که گرمایش کف داره؟

میخوام بپرسم برای کاشی ها مشکلی پیش نیومد؟ مثلا ترک بخوره یا باد کنه؟