2777
2789
عنوان

کسی بوده تو بارداری براش هایپوسپادیاس یا ابهام جنسیت تشخیص بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 43 پست
نه هنوزسرزنش چرا؟

میگم نکنه چون کلومیفن خوردم بچه م براش این مشکل پیش اومده.واقعا فقط خدا باید بخواد. اصلا به این عددا و اینا نیس.ما ازمایشامون خوب بود. بعد چند ماه اقدام دیدم نشدم دکترم کلومیفن داد و شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چی میگه واسه سونوگرافی عزیزم؟

هر دکتری یه چیزی گفت.یکی میگفت هایپدسپادیاس. یکی میگفت نه ابهام. خیلی دوران سختی رو سپری کردیم خودمو و همسرم و قطعا کوچولوم. من میتونستم توکل کنم اما همسرم نه. 

نه بابا به این چیزا نیست اصلاگاهی یه چیزی میخواد اتفاق بیفته

آره واقعا. من مطمعنم همه چیز دست خداست. بدون اراده ی خدا برگی از زمین نمی افته.من همه چی بارداریم عالی بود. یهو ورق برگشت

هر دکتری یه چیزی گفت.یکی میگفت هایپدسپادیاس. یکی میگفت نه ابهام. خیلی دوران سختی رو سپری کردیم خودمو ...

سلام من دقیقااا مثل شما بود بچم تو سونو دختر دیده میشد، جواب امینوسنتزم که اومد پسر بود ولی یک تکه از کروموزوم y حذف شده بود همون تکه ای که مسیول ساخت بیضه بود ،برای همین بچم بیضه نداشت، سقط کردم ۵ ماه پیش، وقتی دنیا اومد ظاهرش دختردخترم نبود یه الت مثل هسته خرما داشت، ولی شما اگه حذف ژن نداره میتونی دنیا اومد با عمل درستش کنی

سلام من دقیقااا مثل شما بود بچم تو سونو دختر دیده میشد، جواب امینوسنتزم که اومد پسر بود ولی یک تکه ا ...

سلام گلم.نه حذف ژن نداشت برا من اما شوهرم اجازه نداد.. درخواست دوستی دادم. میشه قبول کنی

ممنونم عزیزمبستگی به میزانش داره مجوز سقط. واسه من تو امنیوسنتز پسر بود. تو سونو هم پسر بود. جوری نب ...

میشه بگی چطور سقط کردی؟چندماهت بود

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
6 ماه. چون برام دردناک بود دوست ندارم بگم

سلام.

پیامتون رو دیدم.

متوجه شدم همسرت تصمیم به سقط گرفته نه پزشکتون.

خب صادقانه بگم شما از این ناراحتی 

وگرنه اگر پزشک بهت گفته بود، راحتتر کنار میومدی.

و البته بهت حق میدم .راستش منم مثل همسرتون فکر میکنم و حاضر نیستم برای بچه بیمار ریسک کنم.

ا

من نتایج ازمایشات رو ندیدم.

ولی چنتا چیز بهت میگم

اول ازمایش ژنتیک غلط نیست جوابس قطعیه و سونو باید تایید کنه.

وقتی رشد جنین عقبه، اونم تو دست یا پا، نشونه مشکلات جدی هست اما سندرم های که نشونه اشتباه در تعداد کروموزوم های جنسی هست مثل کلاین فلتر، در امینوستز رصد میشن، بنابراین صرفا رشد جنین عقب بوده که میتونه علت ژنتیکی داشته باشه. ایکاش جنین رو واسه تست میفرستادین ازمایشگاه

سلام.پیامتون رو دیدم.متوجه شدم همسرت تصمیم به سقط گرفته نه پزشکتون.خب صادقانه بگم شما از این ناراحتی ...

سلام گلم.منم خودم کادر درمانم و کامل میفهمیدم چی به چیه. اما خب مادرش بودم خیلی سخت بود برام

الان هول اگزوم دادیم برای بررسی cahو آمبیگوس

و همینطور دیسپلازی

از ژن معیوب مشترک میترسم

با خیلیا که بچشون cahهست ارتباط گرفتم. هیچکدوم ریسک غربالگری نداشتن و ابهام تو دخترا بود. و هیچکدوم قبل از تولد نفهیمده بودن. 

تو پسرا علایم دیگه بود. 

خیلی میترسم از تکرار.شما در این مورد اطلاعی نداری؟ 

شما اول باید مشکل جنینت رو میفهمیدی بعد اونو تو بارداری بعدی بررسی میکردی.کلومیفن یا داروهای نابارور ...

مشکلش رو از کجا میفهمیدم. حقیقتا تو شرایط سختی بودم و از نظر روحی داغون بودیم نتونستم جنینم رو بدم ازمایشگاه و بعد نمیدونستم قراره بدنشو چجور تحویل بگیرم. 

و اینکه مشکل جنین من با سونو مشخص میشه.

آره میدونم ربط به کلومیفن نداره. اما میگم شاید علت خیلی از ناباروری های بی علت مشکلات ژنتیکی باشه و داروهای کمک باروری باعث شن حتی با این وجود نطفه بسته شه. نمیدونم خیلی سر درگمم

به نظرتون الان هول اگزوم ما ارزش تشخیصی نداره؟