2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یادم میومد مادرم چقدر موهامو واسم می‌شست،  اون موقع همش گریه زاری میکردم ولی الان ممنونشم چون بلند ترین موها و خشگلترینشو تو خانواده دارم😂😂😂

میتونست موهامو کوتاه کنه خودشم راحت بشه ولی نکرد

من مامانم یه لایه از پوستمو میکند مثل مرغ پرکنده قرمز میشدم میگفت حالا تمیز شدی😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینو بخون😂😂😂

فقط یه دهه شصتیه که میتونه خاطره سازی کنه با این عکس! بیخود نبود وحشت داشتیم از حموم، حموم نبود غسال خونه بود. تازه سوسک داشت قد گنجشک😐

میرفتیم تو حموم، یه شیرو باز میکردیم، دندونامون میریخت کف حموم از سرما! اون یکیو باز میکردیم، مث آب سماور در حال جوش بود! یه عر میزدیم از سوزش، مامانمون میزد پس کله مون که اذیت نکن، آروم بگیر ذلیل مُرده!😒

بعد با اون صابون زرد گنده ها که مثه چرکِ خشکیده بود، یا با صابون نخل میفتاد به جونمون، تا حدى که چشمامون از کاسه دربیاد! یعنى ما از نظر مامانمون کثافتى بودیم که میخوایم در مقابل نظافت مقاومت کنیم!😟

بعد یه جورى چنگ میزد موهامونو که انگار داره لونه ی شپشا را سمپاشی میکنه!😣

جانگداز ترینش کیسه کشیدن بود! دو لایه از پوستمونو بر میداشتن، فک میکردن چرکه! باز ادامه میدادن😩

بعدِ حموم صدتا لباس تنمون میکردن، یه روسرى به کله مون، یه یقه اسکى هم روى همش. از شدت کوفتگى و خستگى بیهوش میشدیم، میگفتن: ببین چه راحت خوابیده!😊😂

یاد جوکه افتادم..طرف میگفت یه لکه روی بدنم داشتم ....مامانم برده بود حموم هی میسابیدم میگفت این چرا تمیز نمیشه....آخر فهمیده بود لک پوستیه😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وای یادم میومد مادرم چقدر موهامو واسم می‌شست، اون موقع همش گریه زاری میکردم ولی الان ممنونشم چون بل ...

اروم میشست موهاتو ؟اخه مال من چنان با شونه پلاستیکی شونه میکرد مرگمو به چشم میدیدم