2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

36 بازدید | 6 پست

خواب که چه عرض کنم 

من مادرم۴ ساله فوت شده

الان ک خواب بودم پایین تخت دخترم 

انگار چشام سقفو میدید ولی نمیتونستم تکون بخورم

صدای مامانم اومد صدام میکرد خیلی مهربون

من میدونستم ک دیگه نیس 

صداش کردم مامان ولی نمیدیدمش

پاهام از پتو بیرون بود اروم چندبار دستاشو رو پام حس کردم میزد رو بام صدام میکرد

و من ب شدت قلبم تند میزد همسرم اومد تو اتاق گف داد میزدی

ولی من مامانمو صدا میکردم همه اینا واضح بود برام

اینی ک دیدم چی بود

حتی همسرم ک وارد اتاق شد من دیدمش ولی نمیشد تکون بخورم

ولی میگه چشات بسته بود

عزیزم روحت بوده اومده بود بالا بنظرم این خواب نبودروح مادرتونم ت اتاق بوده

خیلی همه چی واضح بود 

چون من خیلی خوابش‌ میبینم

این خواب نبود

اتاقو میدیدم

این بار دیده نمیشد فقط صدام کرد چندبار

این چه معنی داره

اومده پیشم؟تا حالا اینطور نشده بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمون داشتی عزیزم     اشکالی داره مادرت بیاد دیدنت؟؟   دلیل ترست اینه که تجربه اولته    وقتی میاد دیدنت فقط ی نشونه میده که بدونی اما اینکه بشینی باهاش حرف بزنی نمیشه   امروز غذایی که دوست داشت درست کن بخورید و فاتحه بخونید  براش خیرات هم بده نماز هم بخون براش 

مهمون داشتی عزیزم اشکالی داره مادرت بیاد دیدنت؟؟ دلیل ترست اینه که تجربه اولته وقتی میاد دی ...

نه خیلیم حس خوبی بهم داد اومدنش

فقط تقلا میکردم ببینمش نمیشد

فقط صداش میومد ک صدام میزد

چه نشونه ای میخواسته بهم بده؟

دیشب خونش بودم

پیش داداشم

غذایی ک دوس داشت رو خوردیم ب داداشم گفتم کاش مامانم بود

اونجا دائم بهش فکر میکردم از ته دلم صداش زدم

ممکنه حس کرده باشه اومده ببینه منو؟

نه خیلیم حس خوبی بهم داد اومدنشفقط تقلا میکردم ببینمش نمیشدفقط صداش میومد ک صدام میزدچه نشونه ای میخ ...

آره حتما    منظورم از نشونه همون صداشه خواسته بگه کنارته   نمیتونی باهاش حرف بزنی و اون جواب بده  فقط مثلا بگو سلام مامان ما خوبیم داداشم خوبه جات خیلی خالیه و.....  این وقتا گریه و دلتنگی و... نکن   بهش حس شادی بده بگو مامان هر وقت تونستی بیا     اون حس عجیب که میگی بیدار بودی همه اتاق رو دیدی اما همسرت میگه خواب بودی داد میزدی    روح میتونه روح رو حس کنه نه جسم   همسرت جسمت رو گفته اما تو تمرکزت روی روحت بوده  فقط همین  دلیل داد زدن یا تقلا  کم آوردن جسم در مقابل تحرک و قدرت روحه    دیدی قول چراغ جادو تو فیلم ها از چراغ کوچولو بیرون میاد و چقدر بزرگه   نسبت روح ما هم به جسممون همونه و روح در قفسه سینه فشرده شده وقتی مادرت باهات ارتباط گرفته روحت رو حس کردی       این حس عجیب و زیبایی که داری رو سعی کن تو ذهنت ثبتش کنی بعد ۴سال فهمیدی مادرت آمده دیدنت    قبلا هم می‌آمده فقط تو نمیدونستی     قرار نیست مرتب تکرار بشه شاید تا سالها دیگه پیش نیاد چون آمدن هم برای اون سخته هم حسش برای تو 

آره حتما منظورم از نشونه همون صداشه خواسته بگه کنارته نمیتونی باهاش حرف بزنی و اون جواب بده فق ...

ای خدا دورش بگردم، چقد حرفات ب دلم نشست

چقد خوب این‌اتفاقو درک کردی

اخه مادرم جوون رفت.همش۵۵ سالش بود

هنوز از داشتنش سیر نشده بودم 

هنوزم داغم براش

خدا عزیزانتو برات نگه داره

تن خودت همیشه سالم باشه

ممنون که انقد زیبا برام نوشتی