2777
2789
مرد خسته کوفته از سرکار بیاد ظرف بشوره پس اون زن تو خونه بوقه

زنش مگه کار نمیکنه همون بچه داری کم کاریه ؟ 

چطور خسته و کوفته می‌تونه بیاد پشت زنش حرف بزنه بعد نمیتونه دوتا ظرف بشوره ؟

افکار پوسیده داری باهات بحث نمیکنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم هر حسی داری نیازی نیست تو سایت بگی . شاید خیلیا این حسو نسبت به دیگران داشته باشن ولی گارد گرف ...

اره واقعا منو جاریم اینقد باهم راحتیم که بچشو میسپاره به من اگه کاری داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...

آفرین به شما و خوشبحال همسرتون

این چیزا پز دادن نداره هرکسی یه جوریه 

زنش مگه کار نمیکنه همون بچه داری کم کاریه ؟ چطور خسته و کوفته می‌تونه بیاد پشت زنش حرف بزنه بعد نمیت ...

تاپیکاشون همه سرکاریه اینامال عصر هجرن مرد میاد خونه باید ریاست کنه پاشو با گلاب بشورن

تاپیکاشون همه سرکاریه اینامال عصر هجرن مرد میاد خونه باید ریاست کنه پاشو با گلاب بشورن

خدا کنه سرکاری باشه و آدمایی با این افکار وجود نداشته باشه 

اینا همون دسته از افراد هستن که اگر زن هم شاغل باشه باز میگن کار خونه وظیفه زنه 

همینا مردا رو پرو میکنن 

اره پاشم با گلاب میشورم چون از گل نازکتر بهم نگفته هرجایی هوامو داشته باید میاد خونه یه خونه مرتب یه غذای گرم یه زن با روی خوش ببینه 

خدا کنه سرکاری باشه و آدمایی با این افکار وجود نداشته باشه اینا همون دسته از افراد هستن که اگر زن هم ...

اتفاقا سرکاری نیست دوره زمونه هم برگشته زن به جا اینکه خانمی کنه میره عین مردا وزنه میزنه یا اینکه تنها با مرده تجارت میکنه بعد هم میاد اینجا تاپیک تجاوز اینا میزنه آخه چرا تنهابا یه مرد بری نمیدونم خرید فروش ملک تجارت که بعد بهت تجاوز بشه قدیما زنا قرب ارزش داشتن اما حالا نه همه چیزشون مردونه شده شاید هم بدتر

بعضیها اینطور میگن که وای مردم کثیفن شلختن و... اما من رفتم خونه همچین کسی رو دیدم تازه سرزده نرفتم و با دعوت. به همه جای دستشوییش پی پی چسبیده بود. من نمیدونم چطور دیوار حمومش صابون چسبیده بود گوله گوله. اصلا چطوری میچسبه. مایع ظرفشویی که به دیوار آشپزخونش چسبونده بود شره کرده بود و یه مدت طولانی چون رسوب کرده بود و روی سینک آشپزخونه ریخته بود.تمام دیوارهای آشپزخونه چربی بسته بود تن ماهیش ترکیده بود و تمام سقف آشپزخونش قهوه ای بود لک لک. داشت تلفنی به مامانش میگفت برام حوله حموم بخر کپک زد انداختم رفت قبلی رو چون یه هفته خیس تو ماشین مونده بود. اما همین آدم همه رو رسوا کرده بود.از جمله خود من رو. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
نینی سایتیا همه تنبل شلخته ان 😂😂😂

نه نی نی سایتیا باید یاد بگیرن مدل زندگی هرکی به خودش مربوطه.هر کسی هر جوری راحته باید زندگی کنه

ناراحت نشیا ولی مگه سرباز خونه س که ۱۰ صبح ناهارم روی گازآماده باشه؟خب پیش میاد یه روز بیشتر میخوابیم یا اصلا دلمون نمیخواد اون روز کار کنیم.اونم تازه با بچه کوچیک

چه جور جاری هستی که باهاش صمیمی هستی و بهت اعتماد داره که بچشو میسپره بهت ولی میای پشتش حرف میزنی و...

طفلی جاریت چه ساده س

اتفاقا سرکاری نیست دوره زمونه هم برگشته زن به جا اینکه خانمی کنه میره عین مردا وزنه میزنه یا اینکه ت ...

به نظرم حرفاتون ربطی نداشت به موضوع تاپیک 

الان اکثرا شاغل هستن خانوما 

الان دیگه زندگی جوری شده یه دست صدا نداره