2777
2789

پنج  روزه مریضه دوباربردم دکتر خیلی طولانی شد تبش  حالت تهوع و دل‌درد کمی سرفه هم داره استامینوفن  وپروفین هم میدم بهش خیلی کم میاد پایین باز میره بالا 😰چیکار کنم ببرم آزمایش خون بگیرن ازش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل آب لیمو زنجبیل دارچین قاطی، کن روزی سه بار بش بده زیاد ندی هربار یه کم عفونت را میکشه. نعنا بجوشون با نبات روزی سه بار بده برا عفونت عالیه سوپ درست کن سیر بریز پر سیر بپزه که بو نده مرتب بش بده اینا خوبه هروعده یه کم. گلاب نمک دریا با اب هم پاشویه کن گلاب را فقط داخل توالت نریز بریز داخل باغچه ای گلی جایی 

بدنش داره مبارزه میکنه با عفونت طبیعی هست عزیزم طول درمان ده روزه شما میخای زود سه روزه خوب شه گلم نترس اینقد این چیزای شیمی به خورد بچه نده سرخورد. اون گیاهی ها هم هروعده کم بش بده مخصوصا جوشدونده نعنا چوب دارچین با عسل... لیمو ترش تازه هم عالیه یه هفته انجام بده خوب میشه 70 تا حمد بخون به اب بش بده بخوره 70 تا حمد خاصیت سوره حمد اینه تب بر هست یعنی تب را قطع میکنه 

خواهرم اینطوری بود سرم زدن براش خداروشکر رو به بهبودیهبا دکتر مشورت کن ببین سرم براش خوبه یا نه

خداروشکر که حالش خوبه انشاالله دختر منم زود خوب بشه ازدرس عقب افتاده

بدنش داره مبارزه میکنه با عفونت طبیعی هست عزیزم طول درمان ده روزه شما میخای زود سه روزه خوب شه گلم ن ...

ممنون باشه میخونم من خیلی کم طاقتم برای مریضی بچه خودم بدتر از اون میشه حال و روزم